EN
Të gjitha kategoritë
EN

I sigurt AQ UG

Sistemi bi-funksional i monitorimit të glukozës në gjak dhe acidit urik; Nxjerrja automatike e shiritave; ISO15197 2013 i aprovuar; Kod i zgjuar për testin e acidit urik

Përmbledhje

      Sistemi i sigurt i monitorimit të glukozës në gjak dhe acidit urik AQ UG është krijuar për matjen sasiore të glukozës dhe acidit urik në mostrat e gjakut të plotë kapilar të freskët dhe në mostrat venoze të gjakut të plotë. Sistemi i Monitorimit të Sigurt AQ UG të Glukozës në Gjak dhe Acidit Urik është për përdorim vetëm jashtë trupit (përdorim diagnostikues in vitro) për vetë-test dhe përdorim profesional si një ndihmë në menaxhimin e diabetit dhe hiperuricemisë (HUA).

Specifikim
Funksioni i provësGlukoza e gjakutAcid urik
Metoda e provësFAD-GDHDerivati ​​i Ferrocenit të oksiduar
Lloji i kampionitGjaku i plotë kapilar periferik / gjaku i plotë venozGjaku i plotë kapilar periferik / gjaku i plotë venoz
Mostra e gjakut
0.6 µl3 µl
Gama e provës20-600mg / dL
 (1.1-33.3 mmol / L)
3.0-20.0mg / dL
181 1188-XNUMX μmol / L
Koha e provës5s25s
kujtim500 përcakton100 përcakton
Vlefshmëria e shirititMuaj 24Muaj 12
Evaluation Vlerësimi i performancës së përdoruesit të glukozës në gjak:
Rezultatet për përqendrimet e glukozës <100 mg / dL (<5.55 mmol / l)
Brenda m 5mg / dL
(brenda 0.28 XNUMX mmol / l)
Brenda m 10mg / dL
(brenda 0.56 XNUMX mmol / l)
Brenda m 15mg / dL
(brenda 0.83 XNUMX mmol / l)
50% (14/28)85.71% (24/28)100% (28/28)
                Rezultatet për përqendrimet e glukozës ≥ 100 mg / dL (.5.55 mmol / l)
Brenda% 5%
Brenda% 10%
Brenda% 15%
55.56% (40/72)90.28% (65/72)97.22% (70/72)
Evaluation Vlerësimi i performancës së përdoruesit të acidit urik:
Rezultatet për përqendrimet e acidit urik <297μmol / L (5.0 mg / dL)
Brenda 14.9 XNUMX μmol / L
(Brenda ± 0.3 mg / dL)
Brenda 29.7 XNUMX μmol / L
(Brenda ± 0.5 mg / dL)
Brenda 59.4 XNUMX μmol / L
(Brenda ± 1.0 mg / dL)
40.0% (6/15)60.0% (9/15)100% (15/15)
                Rezultatet për përqendrimet e acidit urik ≥ 297μmol / L (5.0 mg / dL)
Brenda% 5%
57.6% (49/85)
Brenda% 10%
94.1% (80/85)
Brenda% 15%
100% (85/85)

NA KONTAKTONI