EN
Të gjitha kategoritë
EN

SPUG

Testi i glukozës në gjak dhe acidit urik

EN ISO 15197:2015 Miratuar

Lidhu me celular (Android dhe IOS)

Përmbledhje

Sistemi i monitorimit të glukozës në gjak dhe acidit urik SPUG është krijuar për matjen sasiore të glukozës dhe acidit urik në mostrat e freskëta të gjakut të plotë kapilar dhe në mostrat e gjakut të plotë venoz. Sistemi i monitorimit të glukozës në gjak dhe acidit urik SPUG është për përdorim vetëm jashtë trupit (përdorim diagnostikues in vitro) për vetë-testim dhe përdorim profesional si një ndihmë në menaxhimin e diabetit dhe hiperuricemisë (HUA).

SPUG

Specifikim

Funksioni i provës

Glukoza e gjakut

Acid urik

Metoda Test

FAD-GDH


Mostra e gjakut

Gjak i plotë kapilar, gjak i plotë venoz

Vëllimi i mostrës

0.6μL

3μL

Koha e provës

5±1s

25±1s

Gama e provave

20~600 mg/dL(1.1~33.3 mmol/L)

3.0~20.0 mg/dL(181 1188 ~μmol/L)

Gjendja e provës

10~ 35,RH80%

15~ 35,RH80%

Data e skadimit të shiritit të testimit

Muaj 24

Muaj 18

kujtim

100 rezultate të testit

Mjedisi i operimit

Android:

Hardware:shkalla e rezolucionit HVGA(480 * 800)ose më lart

Versioni i Android:Versioni 4.2 dhe më lart

iOS:

Hardware:shkalla e rezolucionit HVGA(375 * 667)ose më lart

Versioni IOS:Versioni 10.0 dhe më lartNa Kontaktoni