EN
Të gjitha kategoritë
EN

AGEscan

Glication i avancuar Fundi i Produkteve Detektori i Fluoreshencës
Parashikimi i rrezikut të diabetit në 5-10 vitet e ardhshme; Zbulimi i menjëhershëm, nuk ka nevojë për agjërim

Përmbledhje


Grupi i zbatueshëm:


①Kryerja e vlerësimeve të rrezikut për grupin e shëndetshëm, grupin me diabet me rrezik të lartë dhe grupin para-diabetit;
Screen Skrining i hershëm për njerëzit e padiagnostikuar me diabet dhe para-diabet;

Parimi i testimit: AGEscan transmeton dritë blu për të hyrë në thjerrëzën kristalore të syrit, drita fluoreshente reflekton nga lenta e cila mund të zbulohet nga instrumenti, matjet automatike të fluoreshencës janë lidhur me nivele të larta të produkteve përfundimtare të glikacionit të avancuar (AGEs) , të cilat grumbullohen në prani të diabetit, AGEscan përdor parimet përkatëse për të arritur përfundimisht shqyrtimin e rrezikut të diabetit.


AGEscan宣传片英文版[00_00_20][20200309-140414]


Rëndësia klinike:


AGEs është një faktor i pavarur patogjen që ndikon në shfaqjen dhe zhvillimin e qëndrueshëm të diabetit që shoqërohet me proinsulinë / insulinë. Ndërsa mosha rritet, AGEs ngadalë grumbullohen në thjerrëzat e syrit dhe shpejtësia e AGEs përshpejtohet në rezistencën ndaj insulinës, rregullimin e dëmtuar të glukozës dhe pacientët diabetikë. Për shkak të karakteristikave të qëndrueshme dhe të pakthyeshme të moshave, ajo ka "memorie" superiore. Krahasuar me treguesit e tjerë të monitorimit të diabetit, nivelet e larta të moshave mund të pasqyrojnë dëmtimin kumulativ të sheqerit jonormal të gjakut dhe stresit oksidativ për një periudhë më të gjatë kohore. Mund të përdoret si shenja paralajmëruese të hershme të para-diabetit dhe ndërlikimeve.Skenarët e aplikimit:


Qendra e Provimit Fizik  Qendra e Menaxhimit të Shëndetit


 Departamenti i endokrinologjisë   Departamenti i okulistikës


 Instituti i Kërkimit të Diabetit   Institucioni parësor i kujdesit shëndetësorAGEscan宣传片英文版[00_01_30][20200309-150453]Specifikim
Vendi i provësSyri i majtë i njeriut
Gama e zbatueshme e moshës21-70 vjeç
Koha e provës≤ 15 sekonda
SaktësiBrenda% 15%
RipërsëritshmëriaCV ≤ 5%
Diapazoni linearr.0.99
Ambienti i punës15 ~ ~ 30 ℃, 20% 85% RH (Pa kondensim)
Jeta e shërbimit5 vjet
Lidhja e printeritMbështetni lidhjen Wi-Fi me printerin
GjuheKineze / English
Transmetimi i të dhënaveNgarko automatikisht në serverin cloud në gjendje Wi-FiNA KONTAKTONI