EN
Të gjitha kategoritë
EN

1,5-AG - MellitusⅡ Paketë e Shpejtë e Reagentit

Lehtë në punë, plotësisht automatike

Nuk ka nevojë për operacion profesional / kalibrim


Përmbledhje

[email mbrojtur] Paketa e reagentit 1,5-anhidro-D-sorbitol (1,5-AG) ka për qëllim përcaktimin sasior të 1,5-anhidro-D-sorbitolit në serumin njerëzor. Klinikisht, përdoret kryesisht për monitorimin e kontrollit afatshkurtër të glukozës në gjak.


Përdorimi i caktuar

1,5-AG është një lloj alkooli poliidrik me strukturë të unazës pirane, e cila është e ngjashme me glukozën. 1,5-AG në trupin e njeriut merret kryesisht nga ushqimi dhe sekretohet në urinë. Niveli i 1,5-AG në trupin e njeriut është i lidhur ngushtë me glikometabolizmin. Në kushte normale, përqendrimi i 1,5-AG në gjak është relativisht i qëndrueshëm pasi 99.9% e 1,5-AG rithith nga tubulat e veshkave; Nën kushte patologjike, përqendrimi i lartë i glukozës në gjak në mënyrë konkuruese pengon rithithjen e 1,5-AG, duke rritur ndjeshëm sekretimin e saj në urinë. Përqendrimi i 1,5-AG në gjak më pas zvogëlohet, duke pasur kështu një korrelacion të dukshëm negativ me përqendrimin e glukozës në gjak. 1,5-AG pasqyron luhatjen e glukozës në gjak në javën e fundit, e cila është një indeks i monitorimit të glukozës në gjak me ndjeshmëri të lartë.


Features produktit

Sistemi i reagimit të fazës së lëngët, duke përdorur metodologjinë enzimatike çon në rezultat të saktë

Sistemi iPOCT është jashtëzakonisht i përshtatshëm për provë individuale dhe me të vërtetë sipas kërkesës

Rezultati i disponueshëm për 11 minuta

Mirëmbajtja ditore nuk është e nevojshme

Lehtë në punë, plotësisht automatike, nuk ka nevojë për funksionim profesional / kalibrimSpecifikim

Test Item

1,5-AG

mostër

Gjaku i serumit

Koha e reagimit

11 minuta

Gama e Matjes

1,5-AG: 6.0 ~ 300 μmol / L

Kualifikim

CENA KONTAKTONI