EN
Të gjitha kategoritë
EN

β2-MG Cys-C - Paketa e Reagentit të Shpejtë të Funksionit Renal

Lehtë në punë, plotësisht automatike

Nuk ka nevojë për operacion profesional / kalibrim


Përmbledhje

[email mbrojtur] Paketa e Reagentit β2-Mikroglobulinë / Cystatin C ka për qëllim përcaktimin sasior të β2-mikroglobulinës dhe cistatinës C në serumin e njeriut. Klinikisht, përdoret kryesisht për diagnostikimin ndihmës të sëmundjeve renale.


Përdorimi i caktuar

Cys C është një shënues ideal për të treguar sëmundjet renale. Cys C ekziston gjerësisht në lëngun e trupit të njeriut si gjaku, lëngu cerebrospinal, pështyma, sperma, etj. Cys C mund të kalojë përmes membranës së filtrimit glomerular lirshëm. Reabsorbohet nga tubula e ngatërruar proksimale dhe nuk merr më pjesë në qarkullimin e gjakut. Meqenëse tubulat e veshkave nuk gjenerojnë Cys C, ndryshimi në përqendrimin e Cys C në gjak pasqyron shkallën e filtrimit glomerular, e cila tregon kështu gjendjen e funksionit të veshkave, përfshirë dëmtimin e veshkave.

β2-MG: përqendrimi i β2-MG në gjakun e pacientëve me limfoma malinje, leuçemi limfocitike kronike, limfoma jo-Hodgkin ose mieloma multiple etj janë dukshëm më të larta dhe lidhet shumë me gjendjen e sëmundjes. Përqendrimi i β2-MG në gjakun e pacientëve me uremi, sindromën nefritike dhe dështimin akut të veshkave janë gjithashtu dukshëm më të larta.


Features produktit

Sistemi i reagimit të fazës së lëngët, duke përdorur metodologjinë e imunoturbidimetrisë latex çojnë në rezultat të saktë

Sistemi iPOCT është jashtëzakonisht i përshtatshëm për provë individuale dhe me të vërtetë sipas kërkesës

Rezultati i disponueshëm për 12 minuta

Mirëmbajtja ditore nuk është e nevojshme

Lehtë në punë, plotësisht automatike, nuk ka nevojë për funksionim profesional / kalibrim


Specifikim

Test Item

β2-MG / Cys C

mostër

Gjaku i serumit

Koha e reagimit

12 minuta

Gama e Matjes

β2-MG: 0.4 ~ 18 mg / L

Cys C: 0.4 ~ 8 mg / L

Kualifikim

CENA KONTAKTONI