EN
Të gjitha kategoritë
EN

ALT / AST / T-Bil / ALB - Paketa e Reagjentit të Shpejtë të Funksionit të Mëlçisë

Lehtë në punë, plotësisht automatike

Nuk ka nevojë për operacion profesional / kalibrim

Përmbledhje

[email mbrojtur] Alanine Aminotransferaza / Aspartate Aminotransferase / Total Bilirubin / Albumin Reagent Kit ka për qëllim të përcaktojë në mënyrë sasiore aktivitetin e alaninës aminotransferazës (ALT) dhe aspartat aminotransferazës (AST) dhe përqendrimit të përqendrimit të bilirubinës totale (TB) dhe albuminës (ALB) në serumin njerëzor. Klinikisht, përdoret kryesisht për diagnostikimin ndihmës të sëmundjeve të mëlçisë.


Përdorimi i caktuar

ALT dhe AST janë tregues të ndjeshëm të dëmtimit të qelizave të mëlçisë dhe shkallës së dëmtimit të mëlçisë. Përqendrimi i AST ngrihet vazhdimisht dhe shkon përtej përqendrimit të ALT zakonisht tregon dëmtim të rëndë të mëlçisë dhe është një shenjë e përkeqësimit të sëmundjes kronike.

TB është vlera totale e bilirubinës direkte dhe bilirubinës indirekte. Klinikisht, përdoret kryesisht për të diagnostikuar nëse sëmundja e mëlçisë ose trakti biliar është në gjendje anormale.

ALB prodhohet nga mëlçia. Kur ka hepatozë të rëndë (siç është cirroza e mëlçisë), aftësia e mëlçisë për të prodhuar albuminë zvogëlohet shumë, duke rezultuar në uljen e përqendrimit të albuminës në serum.


Features produktit

Sistemi i reagimit të fazës së lëngët, duke përdorur metodën e shpejtësisë dhe metodologjinë e metodës së pikës fundore çojnë në rezultat të saktë

Rezultati i disponueshëm për 12 minuta

Fishek i mbushur paraprak dhe me një përdorim

Lehtë në punë, plotësisht automatike, nuk ka nevojë për funksionim profesional / kalibrimSpecifikim

Test Item

ALT / AST / TB / ALB

mostër

Gjaku i serumit

Koha e reagimit

12 minuta

Gama e Matjes

ALT: 4.0 ~ 600 U / L

AST: 4.0 ~ 600 U / L

TB: 1.7 ~ 600 μmol / L

ALB: 10 ~ 60 g / L

Kualifikim

CENA KONTAKTONI