EN
Të gjitha kategoritë
EN

CK CK-MB LDH αHBDH Kompleti i Reagjentit të Shpejtë të Enzimës së Miokardit

Lehtë në punë, plotësisht automatike

Nuk ka nevojë për operacion profesional / kalibrim

Përmbledhje

[email mbrojtur] Kit Reagent Enzimë Miokardi (CK, CK-MB, LDH, α-HBDH) ka për qëllim përcaktimin sasior të veprimtarisë së kreatinë kinazës (CK), kreatinës kinazës - MB (CKMB), laktat dehidrogjenazinës (LDH) dhe α-hidroksiburat dehidrogjenazës (α-HBDH) në serumin njerëzor. Klinikisht, përdoret kryesisht si ndihmë në diagnostikimin e miokarditit viral dhe infarktit të miokardit.


Përdorimi i caktuar

Kreatinë kinaza (CK) gjendet kryesisht në muskujt e skeletit dhe muskujt kardiak, dhe gjithashtu ekziston në indet e trurit. CK aktivizohet më shumë brenda 2 - 4 orë pas infarktit akut të miokardit dhe mund të rritet në 10 - 20 herë kufirin e sipërm të nivelit normal. Lartësia e kreatinë kinazës - MB (CKMB) është një tregues i rëndësishëm gjerësisht i njohur që ndihmon për të diagnostikuar infarktin akut të miokardit dhe për të konfirmuar nëse ka nekrozë të miokardit. Laktat dehidrogjenazaina (LDH) është një enzimë e rëndësishme gjatë glikolizës, duke katalizuar ndërveprimin e dehidrogjenazës laktike dhe acidit piruvik. Rritja e LDH zakonisht vërehet në shumë sëmundje si miokardi, hepatiti, hemoliza dhe tumori, etj. Α-hidroksiburat dehidrogjenaza (α-HBDH) është një nga enzimat e miokardit, e cila ekziston universalisht te gjitarët dhe shpërndahet kryesisht në kardiomiocitet, leukocitet, veshkat, etj. Rritja e α-HBDH zakonisht shihet në sëmundje të tilla si infarkti akut i miokardit, dëmtimi i muskujve, hepatiti akut, leuçemia dhe kanceri, etj.


Features produktit

Sistemi i reagimit të fazës së lëngshme, duke përdorur metodologjinë e shpejtësisë çon në rezultat të saktë

Rezultati i disponueshëm për 14 minuta

Fishek i mbushur paraprak dhe me një përdorim

Lehtë në punë, plotësisht automatike, nuk ka nevojë për funksionim profesional / kalibrimSpecifikim

Test Item

CK / CK-MB / LDH / α-HBDH

mostër

Gjaku i serumit

Koha e reagimit

14 minuta

Matja varg

CK: 25 ~ 1000 U / L

CK-MB: 10 ~ 600 U / L

LDH: 25 ~ 1000 U / L

α-HBDH: 25 ~ 1000 U / L

Kualifikim

CENA KONTAKTONI