EN
Të gjitha kategoritë
EN

D-Bil TP ALP GGT - Çelës i Reagentit të Shpejtë të Funksionit të Mëlçisë

Lehtë në punë, plotësisht automatike

Nuk ka nevojë për operacion profesional / kalibrim


Përmbledhje

[email mbrojtur] Bilirubina Direkte / Proteina totale / Alkaline Fosfataza / Glutamyl Transferaza Reagent Kit ka për qëllim të përcaktojë në mënyrë sasiore përqendrimin e bilirubinës direkte (DB) dhe proteinave totale (TP), dhe aktivitetin  of  bazik  fosfataza (ALP) dhe γ-glutamil transferaza (GGT) në serumin e njeriut.


Përdorimi i caktuar

DB, i njohur gjithashtu si bilirubina e konjuguar, prodhohet kur bilirubina indirekte shkon në mëlçi dhe bashkohet me acidin glukuronik nën efektin e glukuronil transferazës. DB i ngritur tregon se ka vështirësi që bilirubina të sekretohet përmes traktit biliar pasi të dalë nga mëlçia.

Klinikisht, TP e ngritur dhe TP e ulur janë të dyja domethënëse. Përqendrimi i plazmës për shkak të humbjes së ujit, ose rritjes së prodhimit të proteinave të serumit, mund të shkaktojë ngritjen e përqendrimit të proteinave totale; ulja e proteinave totale mund të shkaktohet nga: hollimi i plazmës për shkak të rritjes së ujit, kequshqyerjes ose konsumit të shtuar, më pak prodhim për shkak të dëmtimit të mëlçisë ose humbjes së sasive të mëdha të proteinave plazmatike.

ALP ekziston në një larmi indesh njerëzore në të gjithë trupin e njeriut. Matja e ALP përdoret kryesisht për diagnostikimin dhe monitorimin e sëmundjeve të mëlçisë, sëmundjeve të tëmthit dhe sëmundjeve të lidhura me kockat.

GGT në serum kryesisht vjen nga mëlçia. Shtë një tregues i ndjeshëm i sëmundjes së mëlçisë, pasi GGT e lartë vërehet në sëmundjet e mëlçisë me shkaqe të ndryshme.


Features produktit

Sistemi i reagimit të fazës së lëngshme, duke përdorur metodën e pikës fundore dhe metodologjinë e metodës së shpejtësisë çojnë në rezultat të saktë

Rezultati i disponueshëm për 13 minuta

Fishek i pavarur dhe me një përdorim

Lehtë në punë, plotësisht automatike, nuk ka nevojë për funksionim profesional / kalibrim

4


Specifikim

Test Item

DB / TP / ALP / GGT

mostër

Gjaku i serumit

Koha e reagimit

13 minuta

Gama e Matjes

DB: 1.0 ~ 260 μmol / L

TP: 3.0 ~ 120 g / L

ALP: 25 ~ 750 U / L

GGT: 10 ~ 450 U / L

Kualifikim

CENA KONTAKTONI