EN
Të gjitha kategoritë
EN

Çantë e provës së shpejtë të reagjentit FR CRP (Proteina C-Reaktive)

Lehtë në punë, plotësisht automatike

Nuk ka nevojë për operacion profesional / kalibrim


Përmbledhje

[email mbrojtur] Kit C i Reagent Proteinave FR C-Reaktive ka për qëllim të përcaktojë në mënyrë sasiore përqendrimin e proteinave reaktive C në serumin e njeriut.


Përdorimi i caktuar

CRP është një proteinë (në fazën akute) në gjak e cila rritet shpejt kur organizmi infektohet ose kur indet dëmtohen. Aktivizon komplementin dhe intensifikon gëlltitjen e fagociteve, duke pastruar mikroorganizmin patogjen pushtues dhe histiocitin që është i dëmtuar, nekrotik ose apoptotik. Kur përdoret si një tregues shumë i ndjeshëm i përgjigjes në fazën akute, niveli i CRP në gjak përjeton një rritje të shpejtë dhe të konsiderueshme dhe mund të arrijë deri në 2000 herë normale në gjendje të infarktit akut të miokardit, plagës, infeksionit, inflamacionit, operacionit dhe infiltrimit të tumorit. . Matja e CRP ndihmon në ndjekjen e rrjedhës së sëmundjes kur kombinohet me historinë klinike.


Features produktit

Diapazon më i gjerë matës: 0.5 ~ 320 mg / L

Sistemi i reagimit të fazës së lëngët, duke përdorur metodologjinë e imunoturbidimetrisë latex çojnë në rezultat të saktë

Rezultati i disponueshëm për 8 minuta

Fishek i mbushur paraprak dhe me një përdorim

Lehtë në punë, plotësisht automatike, nuk ka nevojë për funksionim profesional / kalibrim

5


Specifikim

Test Item

FR CRP

mostër

Gjaku i serumit

Koha e reagimit

8 minuta

Gama e Matjes

0.5 ~ 320 mg / L

Kualifikim

CENA KONTAKTONI