EN
Të gjitha kategoritë
EN

Glu GA - MellitusⅠ Rapid Reagent Kit

Lehtë në punë, plotësisht automatike

Nuk ka nevojë për operacion profesional / kalibrim


Përmbledhje

[email mbrojtur] Kompleti i reagjentit të albuminës në serum glukozë / glukozuar ka për qëllim të përcaktojë në mënyrë sasiore përqendrimin e glukozës (Glu) dhe raportin e përqendrimit të albuminës serike të glikozuar (GA) dhe albuminës (ALB) në serumin njerëzor. Klinikisht, përdoret kryesisht për monitorimin e kontrollit afatshkurtër të glukozës në gjak.


Përdorimi i caktuar

Përqendrimi i glukozës në serum pasqyron statusin e kontrollit të glikemisë në kohë reale. Albumina serike e glikozuar është produkti përfundimtar i glikozilimit të albuminës, i cili pasqyron nivelin mesatar të glukozës në një periudhë kohe, dhe mund të shihet si një tregues i ndjeshëm i efikasitetit të kontrollit të glukozës.


Features produktit

Sistemi i reagimit të fazës së lëngët, duke përdorur metodologjinë enzimatike çon në rezultat të saktë

Sistemi iPOCT është jashtëzakonisht i përshtatshëm për provë individuale dhe me të vërtetë sipas kërkesës

Rezultati i disponueshëm për 9 minuta

Mirëmbajtja ditore nuk është e nevojshme

Lehtë në punë, plotësisht automatike, nuk ka nevojë për funksionim profesional / kalibrim


Specifikim

Test Item

Glu / GA

mostër

Gjaku i serumit

Koha e reagimit

9 minuta

Gama e Matjes

Ngjitës: 1.0 ~ 30 mmol / L

GA: 2.0 ~ 40.0 g / L

Kualifikim

CENA KONTAKTONI