EN
Të gjitha kategoritë
EN

Glu HCY UA LDL-C - Paketë e Shpejtë e Reagjentit për Shfaqjen e Sëmundjeve Kronike

Lehtë për të vepruar, plotësisht automatike,

Nuk ka nevojë për operacion profesional / kalibrim


Përmbledhje

[email mbrojtur] Glukoza / Homocisteina / Acidi Urik / Paketa e Reagentit të Kolesterolit me Dendësi të Ulët Lipoproteinë ka për qëllim të përcaktojë në mënyrë sasiore përqendrimin e glukozës (Glu), homocisteinës (HCY), acidit urik (UA) dhe kolesterolit lipoproteinë me densitet të ulët (LDL-C) në serumin e njeriut . Klinikisht, përdoret kryesisht për monitorimin e nivelit të glukozës në gjak, diagnozën ndihmëse të hiperhomocistenemisë, hiperuricemisë, hiperkolesteremisë, sëmundjes koronare të zemrës, aterosklerozës dhe vlerësimit të rrezikut të sëmundjeve kardiovaskulare.


Përdorimi i caktuar

Përqendrimi i glukozës në serum pasqyron statusin e kontrollit të glikemisë në kohë reale. Kontrolli i rreptë i nivelit të glukozës në gjak është thelbësor në parandalimin dhe trajtimin e çrregullimit të glukozës në gjak siç është diabeti.

Homocisteina është një nga faktorët e pavarur të rrezikut për zhvillimin e goditjes në tru, arteriosklerozës koronare dhe infarktit të miokardit, ku nivelet e larta të homocisteinës rrit rrezikun e zhvillimit të sëmundjeve. Ndërkohë, sipas karakteristikës së metabolizmit, përqendrimi i homocisteinës është gjithashtu një tregues i ndjeshëm i mungesës së vitaminës B12 dhe mungesës së acidit folik.

UA është produkti përfundimtar i prishjes metabolike të purinave dhe filtrohet nga trupi i njeriut përmes veshkave dhe urinës. Në gjendje normale, niveli i acidit urik në trupin e njeriut është në ekuilibër dinamik. Niveli i ngritur i acidit urik vërehet normalisht te pacientët me sëmundje renale. Kështu, matja e UA përdoret si një ndihmë në diagnostikimin e dëmtimit renal në fazën e hershme.

Kolesteroli i lipoproteinës me dendësi të ulët mund të pasqyrojë nivelin e lipoproteinës me dendësi të ulët, e cila njihet gjithashtu si një faktor aterogjenik. Raporti më i lartë i kolesterolit lipoprotein me densitet të ulët midis kolesterolit total tregon rrezik të rritur të aterosklerozës. Matja e saktë e kolesterolit lipoprotein me densitet të ulët është e rëndësishme në parandalimin e hershëm, diagnozën, trajtimin dhe efektin kurues të sëmundjes koronare të zemrës dhe është baza kryesore referuese e përcaktimit të recetave për pacientët me hiperlipoproteinemi.


Features produktit

Sistemi i reagimit të fazës së lëngët, duke përdorur metodologjinë enzimatike çon në rezultat të saktë

Rezultati i disponueshëm për 12 minuta

Fishek i mbushur paraprak dhe me një përdorim

Lehtë në punë, plotësisht automatike, nuk ka nevojë për funksionim profesional / kalibrimSpecifikim

Test Item

Glu / HCY / UA / LDL-C

mostër

Gjaku i serumit

Koha e reagimit

12 minuta

Gama e Matjes

Ngjitës: 1.0 ~ 30.0 mmol / L

HCY: 3.0 ~ 50.0 μmol / L

UA: 50 ~ 2500 μmol / L

LDL-C: 0.3 ~ 10 mmol / L

Kualifikim

CENA KONTAKTONI