EN
Të gjitha kategoritë
EN

HbA1c Paket e Reagjentit të Shpejtë

Lehtë në punë, plotësisht automatike

Nuk ka nevojë për operacion profesional / kalibrim


Përmbledhje

[email mbrojtur] Paketa e Reagentit të Hemoglobinës së Glikuar (Lëngu i Afinitetit të Acidit Borik) Kromatografia / Kromatografia) ka për qëllim përcaktimin sasior të hemoglobinës së glikizuar (HbA1c) në kapilar (thikë gishtash) ose gjak të plotë venoz. Klinikisht, përdoret kryesisht për diagnostikimin ndihmës të diabetit dhe monitorimin e nivelit të glukozës në gjak.


Features produktit

Sistemi i reagimit të fazës së lëngët, duke përdorur metodën e kromatografisë së lëngshme të afinitetit të acidit borik çojnë në rezultat të saktë

Sistemi iPOCT është jashtëzakonisht i përshtatshëm për provë individuale dhe me të vërtetë sipas kërkesës

Rezultati i disponueshëm për 3.5 minuta

Mirëmbajtja ditore nuk është e nevojshme

Lehtë në punë, plotësisht automatike, nuk ka nevojë për funksionim profesional / kalibrim


Specifikim

Test Item

HbA1c

mostër

Gjak i plotë

Koha e reagimit

3.5 minuta

Gama e Matjes

HbA1c: 4% 15%

Kualifikim

CE, NGSPNA KONTAKTONI