EN
Të gjitha kategoritë
EN

iCARE-2100

Analizues automatik me shumë funksione

Teknologjia Bërthamë - Faza e lëngshme iPOCT

Inovacioni 'ndër-platformë'
Një instrument, tregues të shumtë

Përmbledhje


Karakteristika:
16 * fishekë, 37 * tregues, përfshirë koagulimet, proteina specifike, biokimikë, etj. (Tregues më të disponueshëm do të vijnë së shpejti!)

I saktë: Sistemi i reagimit të fazës së lëngët

Shpejtë: Zbulimi i menjëhershëm është krijuar për 'individual'
Lehtë për t’u përdorur: Nuk ka nevojë për funksionim profesional, kalibrim dhe mirëmbajtje
Ekonomik: Ulni koston e provës pa harxhime shtesë
Të përparuara: Kaskadoni deri në 3 instrumente, ngarkim dhe menaxhim inteligjent të të dhënave
I përshtatshëm: Kartela e reagensit të mbushur paraprakisht, projekti mbulon treguesit bazë biokimikë dhe të koagulimit


Fishek
Paketa e Provës   
Treguesi i zbulimit
Pezmatim   
FR-CRP
Inflamacioni II   
FR-CRP, MSA
Funksioni Mëlçia   
ALT, AST, T-Bil, ALB
Funksioni i mëlçisë II   
D-Bil, TP, ALP, GGT
Lipid gjaku   
TC, TG, HDL-C, LDL-C
Funksioni i veshkave   
Ure, Crea, UA
Funksioni renal II   
Β2-MG, Cys-C 
Kontrollimi i sëmundjes kronike  
 Glu, HCY, UA, LDL-C
mpiksje   
PT, APTT, TT, FIB, INR
prothrombin
koha / INR PT, INR
Enzimë e miokardit   
CK, CK-MB, LDH, α-HBDH
Diabetes mellitus   
Glu, GA
Diabeti Melitus II   
1,5-AG
Hemoglobina e glikoziluar   
HbA1c
ACR   
mAlb, Ucr, mAlb / Ucr
Shfaqja e sistemit tretës   
TBA, CHE, α-AMY
Specifikim
Parametri i performancës:
GjuheChinses / anglisht
dimension308.6mm * 445.0mm * 293.0mm
Pesha neto
<15 kg
Modaliteti i shfaqjesEkran me prekje 9.7 inç
zhurmë65 decibel
Jeta e Shërbimit5 vjet
Ruajtja e të dhënave80000 rezultate provash, 10000 rezultate QC
Transmetimi i të dhënave 
WiFi, RS232, RJ45, USB

NA KONTAKTONI