EN
Të gjitha kategoritë
EN

komplet reagent i shpejtë mAlb Ucr ACR

Lehtë në punë, plotësisht automatike

Nuk ka nevojë për operacion profesional / kalibrim


Përmbledhje

[email mbrojtur] Mikroalbumina Urinare / Krijuesi Reagent Kit (metoda Fluoreshencë / Benedict-Behre) ka për qëllim përcaktimin sasior të urinës, kreatininës dhe ACR të mikroalbuminës (raporti i mikroalbuminurisë dhe kreatininës) në mostrën e urinës. Klinikisht, përdoret për diagnostikimin ndihmës dhe shqyrtimin e sëmundjes renale në fazën e hershme.


Features produktit

Sistemi i reagimit të fazës së lëngët, duke përdorur metodologjinë fluoreshencë / benedict-behre çojnë në rezultat të saktë

Sistemi iPOCT është jashtëzakonisht i përshtatshëm për provë individuale dhe me të vërtetë sipas kërkesës

Rezultati i disponueshëm për 10 minuta

Fishek i mbushur paraprak dhe me një përdorim

Lehtë në punë, plotësisht automatike, nuk ka nevojë për funksionim profesional / kalibrim


Specifikim

Test Item

mAlb / Ucr / ACR

mostër

Urinë

Koha e reagimit

10 minuta

Gama e Matjes

mAlb: 5.0 ~ 200 mg / L

Ukr: 10.0 ~ 400 mg / L

Kualifikim

CENA KONTAKTONI