EN
Të gjitha kategoritë
EN

Testimi i Pikës së Kujdesit

PABA 1000

Zgjedhja më e mirë për shqyrtimi i hershëm i sëmundjes renale


Përmbledhje
  • Përdorimi i caktuar

    Analizuesi ACR PABA-1000 ka për qëllim të përdoret me kit reagent mALB / Cr të prodhuar nga Changsha Sinocare Inc. për të përcaktuar në mënyrë sasiore mikroalbuminurinë, kreatininë dhe ACR (raporti i mikroalbuminuria dhe kreatininës) në mostrën e urinës. Isshtë vetëm për përdorim diagnostik in vitro. Ai ka për qëllim përdorimin e recetave të pikës së kujdesit si një ndihmë në diagnostikimin e sëmundjes renale.

  • Parimi i punës

    ACR e mostrës së testuar përcaktohet nga kolimetria (Cr) dhe fluorometria (mALB). Kur kalon përmes zgjidhjes së testuar, një rreze dritë thithet nga Solucioni A, ndërsa një rreze tjetër dritë eksiton substancat fluoreshente në Solucion B. Përmbajtja e substancës së testuar, e cila është klinikisht e rëndësishme, mund të merret duke analizuar sasinë e dritës së zhytur ose gjeneruar Lulëzuar.

  • Lista e paketimeve

    Sistemi i Monitorimit ACR përbëhet nga PABA-1000 ACR analizues, kit reagent mALB / Cr dhe zgjidhje kontrolli (niveli 1, niveli 2). Kompleti i Reagentit mALB / Cr është menduar të përdoret me Analizën PAR-1000 ACR për të përcaktuar në mënyrë sasiore mikroalbuminurinë, kreatininën dhe ACR (raporti i mikroalbuminuria dhe kreatininës) në mostrën e urinës.Diabeti është shkaku kryesor për sëmundjen renale në fazën përfundimtare


▼ Në vendet e zhvilluara, rreth 1 / 3 e pacientëve me diabet kanë sëmundje të veshkave diabetike, që është shkaku kryesor i dështimit të veshkave 1,2

To Sipas studimit DEMAND, shkalla e zbulimit të albuminurisë në pacientët me diabet aziatik ishte 56%, më e lartë se ajo tek pacientët Kaukazian (41%), Zbulimi i hershëm i mosfunksionimit të veshkave mund të arrestojë / vonojë përparimin e dështimit të veshkave

5


6


4

Specifikim
Artikull Parametër
Lloji i mostrës Urinë
reagent

mALB (MAU) / Kuti provë e Kreatininës

(Metodat fluoreshencë dhe Benedikti-Behre)

Gjuhe
Anglisht / Kineze e thjeshtuar
Shfaq Ekran me prekje 5-inç
port komunikimi RS232, USB, RJ45
Input pushtet ~ 220V, 50Hz, 1.4A
përmasat 380mm x 240mm x 254mm (L x W x H)
Pesha neto
6.5kg
Printer
Printer termik i integruar
Koha e vetme e provës Rreth 6 min
Vëllimi i ruajtjes së të dhënave Të dhënat e testit dhe kontrollit të cilësisë 2000
Artikull

metodologji

Varg Saktësi

mALB (MAU)

Shpërndarja e fluoreshencës 5.0mg / L-200.0mg / L

5.0 ~ 30.0mg / L

SD2.0mg / L;

30.1 ~ 200.0mg / L,CV6.5%
kreatininës Benedict-Behre

10.0-400.0mg / dL

(0.88-35.30mmol / L)

10.0-60.0mg / dL SD3.0mg / dL;

60.1-400.0mg / dL CV5%
ACR /

1.3-2000.0mg / g

(0.14-227.28mg / mmol)
CV10%

Prezantimi i videos Sinocare #ACR Analyzer në anglisht