EN
Të gjitha kategoritë
EN

Testimi i Pikës së Kujdesit

PCH-100

Analizues i Portokallit i Hemoglobinës i Portabël; Koha e shpejtë e provës: ≤3.5min; Sigurimi i udhëzimit të zërit; Gama e provës 4.0% ~ 15.0% për HbA1c; Reflektoni kontrollin e glicemisë para muajve të kaluar 2 3Përmbledhje

Sinocare i është kushtuar hulumtimit mbi Testimin e Kujdesit për Pikën e Menaxhimit të Kursit të Gjithë të Diabeteve.

Tashmë kemi lloje 2 të pajisjeve POCT për të ndihmuar në parandalimin e komplikimeve të Diabeteve.


Meqenëse kohëzgjatja e hemoglobinës është zakonisht javë 8-12, HbA1c është një tregues që pasqyron nivelin mesatar të mëparshëm të glukozës në gjak të muajve 2-3.

HbA1c flidhet në mënyrë ositive me përqendrimin e glukozës në gjak

Koha e tërheqjes së gjakut, agjërimi dhe përdorimi i insulinës nuk ishin të lidhura


图片 4


Sistemi i Monitorimit HbA1c është vetëm për përdorim diagnostik in vitro.


Klinikisht, Sistemi i Monitorimit HbA1c përdoret kryesisht për diagnostikimin ndihmës të diabetit dhe monitorimin e nivelit mesatar të glukozës në gjak.
Sistemi i Monitorimit HbA1c përbëhet nga një analizues PCH-100 HbA1c dhe Kit Reagent HbA1c.
Kompleti i Reagentit HbA1c është krijuar për tu përdorur me Analizorin PCH-100 HbA1c për të përcaktuar në mënyrë sasiore hemoglobinë A1c (HbA1c) në kapilar (gjurmë gishti) ose gjaku të tërë venoz.
Sistemi i Monitorimit HbA1c duhet të operohet vetëm nga përdoruesit profesionistë, mjekë ose asistentë laboratori të autorizuar nga Changsha Sinocare Inc. ose shpërndarës të kualifikuar.
Parimi i punës 1.2
PCH-100 përdor metodën e reflektimit të fazës së ngurtë për të matur në mënyrë sasiore përqindjen e hemoglobinës A1c (HbA1c) midis hemoglobinës totale.

Specifikim
Artikull Parametër
Metoda e provës Devijimi relativ ≤ ± 10%
Saktësi Koeficienti i variacionit (CV) ≤8%
Gama e matjes
4.0% ~% 15.0
Mostra e gjakut gjaku i freskët i kapilarëve, gjaku i tërë venoz
Koha e provës ≤3.5mins
Madhësia e mostrës 5μl
HCT 30-60%
Temperatura e provës
15 ℃
Gjendja e ruajtjes së reagentit
2-8 ; Mos ngrini
Data e skadimit Mos hapja: 12 muaj
Hapur: 4 orë
Printer Printer termik i integruar

7


8


_DSC3894


PCH-100