EN
Të gjitha kategoritë
EN

Analizues portabël HbA1C PCH-50

Përmbledhje

Sinocare i kushtohet hulumtimit mbi Testimin e Kujdesit për Pikën e Kursit të Menaxhimit të Diabetit.

Meqenëse kohëzgjatja e hemoglobinës është zakonisht 8-12 javë, HbA1c është një tregues që pasqyron nivelin e mëparshëm të glukozës në gjak prej 2-3 muajsh.

• HbA1c fnë korrelacion pozitivisht me përqendrimin e glukozës në gjak 

• Koha e marrjes së gjakut, agjërimi dhe përdorimi i insulinës nuk ishin të shoqëruara

PCH -50 -1


Specifikim
ArtikullParametër
Metoda e provësKromatografia e afinitetit të acidit borik
SaktësiKoeficienti i variacionit (CV) ≤8%
Gama e matjes4.0% ~% 15.0
Mostra e gjakutgjak i plotë kapilar i freskët, gjak i plotë venoz
Koha e provësM3.5 minuta
Madhësia e mostrës5 µl
HCT30-60%
Temperatura e provës   15 ℃
Gjendja e ruajtjes së reagentit   2-8 ℃ ; Mos ngrini
Data e skadimitE pahapur: 12 muaj
Hapur: 4 orë



NA KONTAKTONI