EN
Të gjitha kategoritë
EN

Paketë reagentesh të shpejtë me kohë protrombinë PT INR

Lehtë në punë, plotësisht automatike

Nuk ka nevojë për operacion profesional / kalibrim


Përmbledhje

[email mbrojtur] Paketa e Reagentit të Kohës së Prromrombinës ka për qëllim të matë kohën e protrombinës (PT) të serumit njerëzor. Klinikisht, përdoret kryesisht për të kontrolluar mangësitë e jashtme të sistemit të koagulimit dhe për të monitoruar trajtimin oral antikoagulant.


Përdorimi i caktuar

Me PT ​​të zgjatur, mund të ketë mangësi të trashëguar të faktorit II, V, VII, X dhe hipofibrinemisë (ose afibrinogjenemisë); mungesa e faktorit të fituar të koagulimit gjendet në DIC, hiperaktivitetin primar të fibrinolizës dhe verdhëzën obstruktive dhe mungesën e vitaminës K; me PT të shkurtuar, mund të ketë tepricë të trashëguar të faktorit V, kontraceptivë oralë, hiperkoagulueshmëri dhe sëmundje trombotike.


Features produktit

Sistemi i reagimit të fazës së lëngët, duke përdorur metodologjinë e mpiksjes çojnë në rezultat të saktë

Rezultati i disponueshëm për 12 minuta

Fishek i mbushur paraprak dhe me një përdorim

Lehtë në punë, plotësisht automatike, nuk ka nevojë për funksionim profesional / kalibrimSpecifikim

Test Item

PT / INR

mostër

Gjak plazmatik

Koha e reagimit

12 minuta

Kualifikim

CENA KONTAKTONI