EN
Të gjitha kategoritë
EN

Paketë e Shpejtë e Reagentit për Shikimin e Sistemit tretës TBA CHE α-AMY

Lehtë në punë, plotësisht automatike

Nuk ka nevojë për operacion profesional / kalibrim


Përmbledhje

[email mbrojtur] Acidi Bile Acid / Kolinesterazë / Reagent α-Amilaza α-Amilase ka për qëllim të përcaktojë sasinë e acidit biliar total (TBA), dhe të masë veprimtarinë e kolinesterazës (CHE) dhe α-amilazës (α-AMY) në serumin venoz të njeriut. Klinikisht, përdoret kryesisht si ndihmë në diagnostikimin e sëmundjeve hepatobiliare ose dëmtimeve, helmimeve organofosforike dhe sëmundjeve të pankreasit.


Përdorimi i caktuar

Acidi biliar total (TBA) është produkti përfundimtar i metabolizmit të kolesterolit në mëlçi dhe ekziston në qarkullimin enterohepatik. Ajo është e lidhur ngushtë me thithjen, metabolizmin dhe rregullimin e kolesterolit. Seria TBA është një tregues relativisht i ndjeshëm i diagnozës për dëmtime thelbësore të mëlçisë dhe sëmundjeve të sistemit tretës. TBA në mënyrë specifike pasqyron funksionin ekskretues të mëlçisë, pasi TBA ngrihet sapo të ketë lezione të qelizave hepatike ose çrregullim të qarkullimit enterohepatik.

CHE është një glikoproteinë e cila ekziston në trupin e njeriut në formën e disa izozimeve. Matja e aktivitetit të CHE është një metodë e rëndësishme që ndihmon në diagnostikimin e dehjes nga organofosfori dhe vlerësimin e dëmtimit thelbësor të mëlçisë.

α-AMY sekretohet kryesisht nga sialadeni dhe pankreasi dhe mund të filtrohet nga glomeruli. Aktualisht, zbulimi i α-AMY është metoda kryesore e diagnostikimit të pankreatitit.


Features produktit

Sistemi i reagimit të fazës së lëngshme, duke përdorur metodologjinë e shpejtësisë çon në rezultat të saktë

Sistemi iPOCT është jashtëzakonisht i përshtatshëm për provë individuale dhe me të vërtetë sipas kërkesës

Rezultati i disponueshëm për 10 minuta

Fishek i mbushur paraprak dhe me një përdorim

Lehtë në punë, plotësisht automatike, nuk ka nevojë për funksionim profesional / kalibrimSpecifikim

Test Item

TBA / CHE / α-AMY

mostër

Gjaku i serumit

Koha e reagimit

10 minuta

Matja varg

TBA: 5.0 ~ 180.0 μmol / L

CHE: 400 ~ 20000 U / L

α-AMY: 5.0 ~ 1500 U / L

Kualifikim

CENA KONTAKTONI