EN
Të gjitha kategoritë
EN

Urea Crea UA - Paketa e Reagentit të Shpejtë të Funksionit Renal

Lehtë në punë, plotësisht automatike

Nuk ka nevojë për operacion profesional / kalibrim


Përmbledhje

[email mbrojtur] Paketa e reagentit ure / kreatininë / acid urik ka për qëllim të përcaktojë sasinë e ures, kreatininës (Crea) dhe acidit urik (UA) në serumin e njeriut. Klinikisht, përdoret kryesisht për monitorimin e funksionit të veshkave.


Përdorimi i caktuar

Urea është produkti përfundimtar i ndarjes metabolike të proteinave në trupin e njeriut. Sintetizohet në mëlçi dhe sekretohet kryesisht pasi kalon në veshkë. Matja e ureve në serum është një tregues i rëndësishëm për vlerësimin klinik të funksionit renal.

Kreatinina është produkt i mbetur i kreatinës që metabolizohet në muskuj dhe pastrohet nga trupi nga veshkat. Nivelet e larta të kreatininës në gjak janë zakonisht një paralajmërim i mosfunksionimit ose dështimit të veshkave. Kreatinina e gjakut është një tregues relativisht i saktë që pasqyron dëmtimin aktual të veshkave, përqendrimi i kreatininës në gjak është kështu një tregues i rëndësishëm në vlerësimin e funksionit të veshkave.

UA është produkti përfundimtar i prishjes metabolike të purinave dhe filtrohet nga trupi i njeriut përmes veshkave dhe urinës. Një nivel i lartë i acidit urik vërehet normalisht tek pacientët me përdhes. Për pacientët me rritje metabolike të nukleozideve, të tilla si leucemia, mieloma multiple, policitemia vera; sëmundjet renale si nefriti akut / kronik, guri në veshka, etj., niveli i acidit urik në gjak është dukshëm më i lartë.


Features produktit

Sistemi i reagimit të fazës së lëngët, duke përdorur metodologjinë enzimatike çon në rezultat të saktë

Sistemi iPOCT është jashtëzakonisht i përshtatshëm për provë individuale dhe me të vërtetë sipas kërkesës

Rezultati i disponueshëm për 10 minuta

Fishek i mbushur paraprak dhe me një përdorim

Lehtë në punë, plotësisht automatike, nuk ka nevojë për funksionim profesional / kalibrimSpecifikim

Test Item

Ure / Crea / UA

mostër

Gjaku i serumit

Koha e reagimit

10 minuta

Gama e Matjes

Ure: 0.9 ~ 40 mmol / L

Crea: 30 ~ 3000 μmol / L

UA: 50 ~ 2500 mmol / L

Kualifikim

CENA KONTAKTONI