EN
Të gjitha kategoritë
EN

Demonstrimi i produkteve

 • SARS-CoV-2 Paketa e Testit të Antigjenit (Prova Profesionale)
 • SARS-CoV-2 Paketa e Testit të Antigjenit (për Vetë-provë)
 • Demonstrimi i sistemit të monitorimit të lipideve dhe glukozës në gjak
 • Demonstrimi i Sistemit Mobile të Monitorimit të Glukozës në Gjak të Infermierit D
 • Demonstrimi i sistemit të sigurt të monitorimit të glukozës në gjak AQ Angel
 • Udhëzimi i funksionimit Shirit provë i antitrupave SARS CoV 2 (COVID-19 ose Coronavirus)
 • Demonstrimi i Sistemit të Monitorimit të Glukozës në Gjak Gold AQ Plus
 • # PCH-100 Analyzer HbA1C Referencë e Shpejtë Udhëzues 2
 • Prezantimi i ACR Analyzer në anglisht #Sinocare
 • #Sinocare SAFE ACCU MUND TO BN D DUONG HUYET SUA
 • SINOCARE #Gold Accu Matës i Glukozës në Gjak
 • Demonstrimi i pajisjes bi-funksionale të glukozës në gjak dhe acidit urik Sinocare