EN
Të gjitha kategoritë
EN

Rrip Testimi i antitrupave SARS-CoV-2

Përmbledhje

Rripi i provës së antitrupave Sinocare SARS-CoV-2 është një komplet i shpejtë, i saktë dhe i thjeshtë i kujdesit IgM-IgG i testit të antitrupave, duke përdorur imuno-analiza të rrjedhës anësore, të cilat mund të zbulojnë në mënyrë cilësore antitrupa IgM dhe IgG njëkohësisht kundër virusit SARS-CoV-2 në gjakun e njeriut brenda 15-20 minutave. 

(E shënuar nga CE, FDA do të vijë së shpejti!)


Periudha e inkubacionit të virusit do të ishte rreth 0-10 ditë , IgM mund të zbulohet rreth 7 ditë pas fillimit , IgG do të shfaqej rreth 10 ditë pas fillimit.

Referencat:

1. Li Ping, Li Zhiyong, Studimi paraprak i antitrupave serum 2019-nCoV IgM dhe IgG në diagnozën e Pneumonisë së Novel Coronavirus, Cite as Chin J Lab Med, 2020,43, DOI: 10.3760 / cma.j.cn114452-20200302- 00155

2. Xu Wanzhou, Li Juan, Vlera diagnostike e zbulimit të përbashkët të antitrupave IgMand IgG në serum për 2019-nCoV në infeksionin 2019-nCoV, Cito si Chin J Lab Med, 2020,43, DOI: 10.3760 / cma.j.cn114452- 20200223-00109


I shpejtë zbulim &  I thjeshtë operacion

Virusi i ri, i njohur tani si SARS-CoV-2 (i njohur gjithashtu si virus), një virus ARN i familjes beta koronavirus. Testi i kombinuar i antitrupave IgM-IgG është i përshtatshëm për diagnostikimin e shpejtë dhe shqyrtimin e sasisë së madhe të pacientëve të dyshuar dhe transportuesve asimptomatikë për të parandaluar transmetimin sekondar dhe për të siguruar trajtimin në kohë të infeksioneve.


Metoda e dërgesës

Testi i Acidit Nukleik RT-PCR

Testi i antitrupave IgG-IgM

mostër

shtupë

Gjak i plotë / Serum / Plazma

Koha e provës

Mbi 2-3 orë

Brenda 15-20 minutash

operacion

Profesional

I thjeshtë

Kushti i zbulimit

Kërkohen pajisje specifike

Pika e kujdesit

Shkalla e zbulimit
Të prirur për negativ të rremë
Testi IgM-IgG mbi 90%
Transporti / Ruajtja
Kërkon zinxhirin e ftohtë
Temperatura e dhomës


i saktë rezultatet

1. Vlerësimi Klinik

Testi total në 320 subjekte, përfshin 240 pacientë të përjashtuar, 60 pacientë të konfirmuar dhe 20 pacientë të kuruar.

Lloji i kampionit

Ndjeshmëri

specifikim

Serum / Plazma

96.3%

99.6%

Gjak i plotë

95.0%

99.2%

2. Saktësia


Ripërsëritshmëria

I ndërmjetëm Saktësi

Shkalla e koincidencës së referencës negative (- / -)

100%100%

Shkalla e koincidencës së referencës pozitive(+ / +)

100%100%


I përshtatshëm procedura & Vi rastit rezultat


FAQ

1. Çfarë është SARS-CoV-2 & virus?

Virusi roman, i njohur tani si SARS-CoV-2, është një virus ARN i llojit b të koronavirusit, i ngarkuar me pandeminë aktuale globale. SARS-CoV-2 shkakton sëmundjen e quajtur virus.


2. Çfarë është shiriti i provës Sinocare SARS-CoV-2?
Stripshtë shirit testimi i kombinuar IgM-IgG, përdoret për të zbuluar në mënyrë cilësore antitrupat IgG dhe IgM të koronavirusit të ri në serumin njerëzor, plazmën ose gjakun e plotë in vitro.


3. A duhet të bëj testin SARS-CoV-2?

Mund të përdoret për shqyrtimin e shpejtë të bartësve të virusit që janë simptomatike ose asimptomatike.


4. Sa i shpejtë është testi SARS-CoV-2 i Sinocare?

Duhen vetëm 15-20 minuta.


5. Çfarë më tregojnë rezultatet?

(1) Rezultati Negativ: Nëse shfaqet vetëm linja e kontrollit të cilësisë (C) dhe linjat e zbulimit nuk janë të dukshme, atëherë nuk është zbuluar asnjë antitrup i ri i koronavirusit dhe rezultati është negativ.

(2) Rezultati pozitiv: Shfaqen dy vija të kuqe. Një linjë duhet të jetë në zonën e kontrollit (C) dhe një linjë tjetër duhet të jetë në zonën e provës (T) tregon se rezultati është pozitiv si për antitrupat IgG ashtu edhe për IgM.

(3) E pavlefshme: Linja e kontrollit dështon të shfaqet (Shih foton 2). Rezultati i testit është i pavlefshëm.


6. Nëse kam nevojë për shumë, a mund ta plotësoni kërkesën time? 

Po, ne mund të shpallim prodhimin tonë në shkallë për të përmbushur kërkesat tuaja, ju lutemi konfirmoni porosinë tuaj paraprakisht dhe koha jonë e kthimit është rreth 1 javë.
Specifikim
Specifikim

Produkt

Rrip Testimi i antitrupave SARS-CoV-2 (Ari koloidal) Metoda)

mostër

Gjak i plotë / Serum / Plazma

Vëllimi i mostrës

1 pikë (10μl)  të gjakut të plotë / serumi / plazma 

Koha e provës

15-20minutes

paketë

25 shirita / kuti; 5 shirita / kuti

gjendja Storage

Ruhet në 4~ 30në grushtin e fletës, mbajeni larg rrezeve të diellit, lagështisë dhe nxehtësisë. Mos ngrini.NA KONTAKTONI