EN
Të gjitha kategoritë
EN

SARS-CoV-2 Paketa e Testit të Antigjenit

(Metoda e Arit Koloidal) 

Përmbledhje

SARS-CoV-2 Paketa e Testit të Antigjenit

  (Metoda e Arit Koloidal)       


SARS-CoV-2 Antigen Test Test është një test i shpejtë diagnostikues in vitro për zbulimin cilësor të antigjenit SARS-CoV-2 (proteina N) në mostrat e shtupave nazofaringeale njerëzore.

 

Sfond

    Sëmundja Coronavirus është një sëmundje infektive e shkaktuar nga një koronavirus i zbuluar rishtazi, sindromi i rëndë akut respirator koronavirus 2 (SARS-CoV-2). SARS-CoV-2 është një β-koronavirus, i cili është një virus ARN me sens pozitiv jo të segmentuar. Ajo përhapet nga transmetimi njeri tek njeriu përmes pikave ose kontaktit të drejtpërdrejtë dhe infeksioni është vlerësuar të ketë një periudhë mesatare inkubacioni prej 6.4 ditësh dhe një numër bazë të riprodhimit prej 2.24-3.58. Midis pacientëve me pneumoni të shkaktuar nga SARS-CoV-2, ethet ishin simptoma më e zakonshme, e ndjekur nga kolla. Analizat kryesore IVD të përdorura për tai sëmundja Coronavirus përdorni reaksion zinxhir të kundërt transkriptazë-polimerazë në kohë reale (RT-PCR) që zgjat disa orë. Disponueshmëria e një testi diagnostikimi të shpejtë dhe të shpejtë për kujdesin me kosto efektive është thelbësore për t'i mundësuar profesionistëve të kujdesit shëndetësor të ndihmojnë në diagnostikimin e pacientëve dhe të parandalojnë përhapjen e mëtejshme të virusit. Testet e antigjenit do të luajnë një rol kritik në luftën kundër tai sëmundja Coronavirus.


përfitimet

Asnjë infeksion kryq

Pa dhimbje, efikasitet të lartë, i përshtatshëm për përdorim në shkallë më të gjerë, konsum i shpejtëSpecifikim

NA KONTAKTONI