EN
Të gjitha kategoritë
EN

D-infermiere matës celular i glukozës

Matës i glukozës në gjak për smartphone

Përmbledhje

Sistemi i monitorimit të glukozës në gjak Dnurse SP1 përfshin: 


1. Glicometra Dnurse SP1

2. Shirit testues të glukozës në gjak Dnurse SP1

3. Dnurse SP1 APP dhe tretësirë ​​për kontrollin e glukozës në gjak Sinocare. 


    Ata punojnë së bashku për të testuar me saktësi glukozën në gjak. Përdorimi i shiritave të tjerë të testimit dhe zgjidhjes së kontrollit me matësin e glukozës në gjak Dnurse SP1 mund të prodhojë rezultate të pasakta.


Funksioni i Dnurse SP1 APP:

1. Matjet e glukozës në gjak: Matësi i glukozës në gjak Dnurse SP1 me smartphone, ndihmon për matjen e glukozës në gjak dhe kursimin e të dhënave.

2. Menaxhimi i të dhënave: Të dhënat ekzistuese do të organizohen automatikisht në regjistrat e glukozës, tabelat, kurba dhe grafikët, gjë që e bën më të lehtë analizën e të dhënave. Përdoruesit mund të shtojnë gjithashtu të dhëna të tjera si dieta, ushtrimet dhe medikamentet, etj.

3. Kujtesa e Dnurse SP1: Dnurse SP1 APP mbledh të dhënat e glukozës në gjak dhe analizon të dhënat në përputhje me rrethanat. Përdoruesi mund të rregullojë planin e tij të monitorimit, planin e rikujtimit të ilaçeve dhe aktivitete të tjera pas këtyre të dhënave.

4. Baza e njohurive: Ofroni përdoruesve njohuritë më të fundit për diabetin.

5. Mesazh dhe bisedë: Mesazh dhe bisedë ndërmjet pacientit me pacientin, pacient-të afërmve dhe personelit mjekësor-pacient.


Specifikim
Vëllimi i gjakut 0.6μL
Lloji i kampionit Gjak i plotë kapilar me gjak të plotë
Kalibrim Ekuivalent i plazmës
Matja e kohës 10s
Përbërja kimike e shiritit të provës FAD glukozë dehidrogjenaza, kaliumi
ferricianide, përbërës jo reaktivë
Gjendja e ruajtjes së shiritit të provës 1 ℃ ~ 30 ℃
dimension 103 × 57 × 22 (mm
peshë 1.8 oz (52 g) pa bateri
Burim të energjisë Bateri litium-jon e integruar, DC 3V
Kushti i provës Temperatura: 10 ℃ ~ 35
Lageshtia relative:
≤80% RH (jo-kondensues)
Hematokriti: 30% ~ 60%
Shënim: Përdorni brenda mjedisit të specifikuar
vetëm kushtet.
Gjendja e funksionimit 10℃~35℃ RH≤80%
Ndërtim Hand-mbajtur
Njësitë e matjes mg / dL ose mmol / L
Gama e matjes 20~600 mg/dL ose 1.1~33.3 mmo/L
Kontaktoni