EN
Të gjitha kategoritë
EN

28G Siguria e Presionit Lancet

Thjeshtë fort Komoditeti i përdoruesit ; Aktivizuar në Kontakt ; Siguria ; E gjithanshme

Përmbledhje

SinodrawTM

Lancet i Sigurisë së Aktivizuar nga Presioni 28G 1.8 mm

Për marrjen e mostrave të gjakut kapilar

Gjilpërë e ngarkuar paraprakisht

Kontakti u aktivizua

Vetëm një përdorim pa lateks


I thjeshtë


Kontaktoni projektin e aktivizuar, lancet aktivizohet në 1 hap.


Procedurë intuitive që zvogëlon kohën e trajnimit.


Thellësia e birë kontrollohet për mostër të mjaftueshme të gjakut dhe e pavarur nga aftësitë e klinicistit.Komoditeti i përdoruesit


Dizajn ergonomik për një kapje komode.


Më e lehtë për tu mbajtur gjatë shpimit.


Minimizimi i rrëshqitjes që mund të ndodhë gjatë aktivizimit të produktit.Aktivizuar në Kontakt


Aktivizohet vetëm kur pozicionohet dhe shtypet mbi lëkurë.


Lehtëson një thellësi të vazhdueshme të birë për marrjen e mostrave më të lehtë.


Minimizon mundësinë e aktivizimit të pajisjes kur nuk jeni në kontakt me lëkurën.Siguri


Aktivizimi me një hap promovon sigurinë me shpime të shpejta, precize dhe të qëndrueshme.


Projektimi parandalon përdorimin e produktit, duke zvogëluar mundësinë e ndotjes së pacientit, klinicistit dhe / ose mostrës.


Tërheqja automatike e litarit në pajisje shmang mundësinë e dëmtimit.I gjithanshëm


Madhësi të ndryshme të gjilpërave për lloje të ndryshme të lëkurës dhe aplikime për secilën provë kapilare.
Specifikim

NA KONTAKTONI