EN
Të gjitha kategoritë
EN

Pajisja e prerjes Sinodraw Ⅱ

Të reja Pme vëmendje Pain Relief

Cmë pak Shfaq

më shumë Safety Dshënon

Përmbledhje

Të reja Pme vëmendje Pain Relief

Kapaku i stilolapsit adopton një strukturë të patentuar karte. Kur gjilpëra shpon lëkurën, krahu elastik do t'i japë gjilpërës një presion të lehtë anësor, duke reduktuar në mënyrë efektive dridhjet dhe dridhjet.

Më mirë Tuning Experience

Adoptoni dizajnin tradicional me 5 shpejtësi për të ruajtur zakonet e përdoruesit; treguesi i vijës së kuqe dhe ekrani dixhital me font të madh e bëjnë më të lehtë shikimin.

Gjilpërat janë më të sigurta

Kur gjilpëra është instaluar, mbushja nuk rrëshqet prapa, shmangni ngarkimin e gjilpërës dhe sigurohuni që instalimi i mëpasshëm i kapakut dhe mbajtjes nuk do të shkaktojë shpim aksidental.

Cmë pak Shfaq

Dritarja e madhe unazore, dhoma e sipërme është më e dukshme, e cila është e përshtatshme për të moshuarit për t'u identifikuar.

Gjilpëra me vizatim është më e lehtë

Gishti i madh shtyp fundin e stilolapsit për të shtyrë gjilpërën, e cila përputhet me ergonominë dhe zakonet e përdorimit, zvogëlon kostot e mësimit dhe zhvillon zakone të mira sigurie.

më shumë Safety Dshënon

Dizajni i pavarur mbrojtës, gjilpëra nuk mund të tërhiqet kur stilolapsi ngarkohet dhe kapaku nuk hiqet, duke siguruar që gjilpëra të mos dalë nga kapaku dhe të lëndohet duke shtypur gabimisht fundin e stilolapsit.

1234

Specifikim

Na Kontaktoni