EN
Të gjitha kategoritë
EN

Pajisja e lidhjes së sinodraw

Brenda dhe jashtë, si pa dhimbje; Struktura e re sjell nxjerrjen e qëndrueshme

Përmbledhje

Vendosja e dyfishtë e mbajtësit të mbajtësit të rripave, siguroni nisjen e gjilpërës dhe ktheni gjilpërën vertikalisht.


Sistemi i veçantë i Optimizimit të Gjurmëve, zvogëlon zvarritjen, hap gjilpërën me shpejtësi të lartë.
Një situatë e mundshme pa Sistemin e Optimizimit të Gjurmëve.Dizajni ergonomik rezulton në një përvojë të mirë.


Vrima konkave dhe vrima e gjilpërës për ndjenjën e shtypit. Majat e gishtave të përbashkët, shtypni nervat për të zvogëluar dhimbjen

.

Dizajni i butonit të këmbëzës konkave, parandaloni shtypjen gabimisht dhe zvogëloni lëvizjen e shkaktuar nga shkas, për të siguruar qëndrueshmërinë e marrjes së mostrës së gjakut.


Specifikim

NA KONTAKTONI