EN
Të gjitha kategoritë
EN

Gjilpëra me stilolaps me insulinë sinofine

E gjithanshme; Teknologjia e murit të hollë; Injeksion i rehatshëm


Përmbledhje

SinofinaTM


Gjilpëra me stilolaps insuline njëpërdorimshme 4mm 32G


I destinuar për përdorim me pajisje injektori me stilolaps për injeksion nënlëkuror të insulinës.


Për t'u përdorur së bashku me stilolapsa për injeksion insulinë si:

UNIPENTM seri

Pena Dong BaoTM seri

Pena Bai LinTM seri

Pena HumaTM seri

Pena OptiTM, SoloSTARTM

Pena Xiu LinTM seri

WanBangPenTM seri

NovoPenTM seri, FlexPenTM


"Markat janë marka tregtare të pronarëve të tyre përkatës, ju lutemi konsultohuni me personelin profesional të shërbimit të klientit për përdorimin e stilolapsave të tjerë të importuar dhe vendas me injeksion."

Specifikim

Na Kontaktoni