EN
Të gjitha kategoritë
EN

Sfikmomanometri AES-U111

2 * 90 grupe 

Metoda oscilografike

Përmbledhje

AES-U111 Sistemi i monitorimit të presionit të gjakut është menduar vetëm për përdorim të jashtëm dhe zbatohet gjerësisht në monitorimin e presionit të gjakut dhe rrahjeve të zemrës. Po përdor metodën e matjes oscilometrike.

AES-U111 i ri

Specifikim
artikullParametërartikullParametër
ModelAES-U111Circumference Pranga22 cm-42cm
Pjesa matëseKrahFuqijaDC 6V (4 * AAA)
Ruajtja e kujtesës2 * 90 grupe Matja vargPresioni: 0 ~ 39kPa (0-290 mmHg)
Pulsi: 40-199 / minutë
Metoda e MatjesMetoda oscilografikeSaktësiPresioni: ± 0.4kPa (± 3 mmHg)
Pulsi: ± 5% e leximit 
Jeta e produktit5 viteGjendja e punësTemperatura :: 5 ℃ -40 
Lagështia: 15% 80% RH
Moti i presionit: 70-106kPaNA KONTAKTONI