EN
Të gjitha kategoritë
EN

Sfikmomanometri AES-U181

Përmbledhje

Sistemi i monitorimit të presionit të gjakut AES-U181 është menduar vetëm për përdorim të jashtëm dhe zbatohet gjerësisht në monitorimin e presionit të gjakut dhe rrahjeve të zemrës. Po përdor metodën e matjes oscilometrike.

Manshetë dhe ekran AES-U181

Specifikim
artikullParametërartikullParametër
ModelAES-U181Produkt Size124 * 145 * 86mm
Size ScreenEkran LED 4.5 inçpeshëRreth 315g (Pa Bateri
Rrethi i manshetave22cm-42cm (5 ±)BateriDC 6V (4 bateri AAA)
Ruajtja e kujtesës2 * 90 grupe Matja vargPresioni: 0-290 mmHg
Pulsi: 40-199 / minutë
Metoda e MatjesMetoda oscilometrikeSaktësiPresioni i gjakut: ± 3 mmHg
Pulsi: ± 5% e leximit NA KONTAKTONI