EN
Të gjitha kategoritë
EN

Sfikmomanometër AXD-809

2 * 90 grupe 

Shfaqja e Liquid Crystal


Përmbledhje

Sistemi i monitorimit të presionit të gjakut AXD-809 është menduar vetëm për përdorim të jashtëm dhe zbatohet gjerësisht në monitorimin e presionit të gjakut dhe rrahjeve të zemrës. Po përdor metodën e matjes oscilometrike.

809

Specifikim
artikullParametërartikullParametër
ModelAXD-809Circumference Pranga22 cm-42cm
Pjesa matëseKrahFuqija4 * AAA Madhësia 1.5V Bateri
Ruajtja e kujtesës2 * 90 grupe Matja vargPresioni: 0-280 mmHg
Pulsi: 40-180 / minutë
ShfaqEkran me kristal të lëngëtSaktësiPresioni: 3 mmHg
Metoda e MatjesMetoda oscilometrikeGjendja e punësTemperatura :: 5 ℃ -40 
Lagështia: 15% 80% RH
Moti i presionit: 70-106kPaNA KONTAKTONI