EN
Të gjitha kategoritë
EN

Sfikmomanometër-BA801

Një buton, një rezultat i saktë, kujdesi më i mirë për familjen tuaj

Përmbledhje


Sistemi i monitorimit të presionit të gjakut #BA-801 është menduar vetëm për përdorim të jashtëm dhe përdoret gjerësisht në monitorimin e presionit të gjakut dhe rrahjeve të zemrës. Ai përdor metodën e matjes oscilometrike.


 Lehtësia në përdorim     Teknologji e zgjuar e presionit     Kujtesë zanore


 Përkujtues për presionin e lartë të gjakut    Mesatarja e 3 vlerave të matjes  


 Funksioni i zbulimit të aritmisë

Specifikim


Model:

BA-801

Metoda e matjes:

oshilometrike

Funksioni i kujtesës:

Ruajtja dhe tërheqja e 90 matjeve me mesatare

Display:

LCD dixhital

Gama e matjes:

Presioni:0-280 mmHg Pulsi:40-199/minutë

Saktësia e sensorit:

Presioni:±3mmHg       Pulsi: ± 5%

Sistemi i inflacionit:

Pompë elektro-pneumatike

Gama e madhësisë së krahut:

24-34 cm (9.4-13.4 inç)

Bateritë:

1.5V alkaline(LR6/AA)X4

Fikja automatike:

Përafërsisht 1 minutë pas matjes

Metoda e referencës për provat klinike:

Matja auskultative

Pesha:

Përafërsisht 460 g (PA bateri)

Gjendja e magazinimit dhe transportit:

+5C~+40℃          10% ~ 90% RH

Gjendja e funksionimit:

-20C ~ + 65C        10% ~ 95% RH

Standardi i cituar:

EN 1060-1 EN 60601-1-2 EN 1060-3 EN 14971

EN 60601-1YY-0670Na Kontaktoni