Monitor i glukozës në gjak, Monitor i diabetit, analizues HbA1c, monitor i presionit të gjakut-Sinocare
EN
Të gjitha kategoritë
EN

RRETH NESH

Sinocare ka 19 vjet përvojë në industrinë BGM që nga themelimi i saj në 2002, është kompania më e madhe e objektit prodhues BGM në Azi dhe kompania e parë e listuar e prodhuesit të matësit të glukozës në gjak në Kinë, duke iu përkushtuar inovacionit të teknologjisë së biosensorit, zhvillimit, prodhimit dhe marketingut në produkte të testimit të shpejtë të diagnozës. Në 2016, pas blerjes me sukses të Nipro diagnostikuese Inc. (tani riemëruar si Trividia Health Inc.) dhe PTS Diagnostics Inc. Sinocare është bërë prodhuesi më i madh në botë i matësit të glukozës në gjak, Nr.5 dhe një nga kompanitë kryesore në industrinë e POCT në botë.

SHIKO ME SHUME >>
ad1

LAJME

Subvenciononi diabetikët e tipit 1 dhe sigurojuni pacientëve të diagnostikuar rishtas 'The Bag of Love' që përfshin manualin e përgjithshëm të njohurive për diabetin etj. 

SHIKO MË SHUMË