EN
sadaya Kategori
EN

D-perawat Mobile Glucose Meter

Méter Glukosa Getih pikeun Smartphone

gambaran

Sistem monitoring glukosa getih Dnurse SP1 kalebet: 


1. Durse SP1 méteran glukosa getih

2. Dnurse strip uji glukosa getih SP1

3. Dnurse SP1 APP sareng solusi kontrol glukosa getih Sinocare. 


    Aranjeunna damel babarengan pikeun sacara akurat nguji glukosa getih. Ngagunakeun uji coba strip sanés sareng solusi kontrol sareng méter glukosa getih Dnurse SP1 anjeun tiasa ngahasilkeun hasil anu teu akurat.


Fungsi Dnurse SP1 APP:

1. Pangukuran glukosa getih: Dnurse SP1 méteran glukosa getih kalayan smartphone, éta ngabantuan pikeun ngukur glukosa getih, sareng hemat data.

2. Manajemén Data: Data anu aya bakal sacara otomatis diatur kana log glukosa, tabel, kurva sareng diagram, anu ngajantenkeun langkung gampil pikeun nganalisis data. Pangguna ogé tiasa nambihan data sanés sapertos diét, latihan, sareng pangobatan, jst.

3. Panginget Dnurse SP1: Dnurse SP1 APP ngumpulkeun data glukosa getih nganalisis data saluyu. Pamaké tiasa nyaluyukeun rencana monitoring na, rencana panginget pangobatan sareng kagiatan sanésna nuturkeun data éta.

4. Knowledgebase: Nyayogikeun pangguna anu paling terang ngeunaan diabetes.

5. Pesen sareng obrolan: Pesen sareng obrolan antara pasien ka sabar, sabar-baraya sareng staf-pasien médis.


spésifikasi
Volume getih0.6μL
Jenis contoGetih kapilér getih sakabeh kapilér
CalibrationSarua jeung Plasma
Ngukur waktos10s
Komposisi kimia strip testFAD glukosa dehidrogénase, kalium
ferricyanide, bahan non-réaktif
Kaayaan panyimpenan strip test1 ℃ ~ 30 ℃
ukuran103 × 57 × 22 (mm)
beurat1.8oz (52g) tanpa batterie
sumber dayaBatré lithium-ion internal, DC 3V
Kaayaan tésSuhu: 10 ℃ ~ 35 ℃
Kalayan Béntang:
≤80% RH (henteu kondensasi)
Hematokrit: 30% ~ 60%
Catetan: Anggo dina lingkungan anu parantos ditangtukeun
kaayaan waé.
Kaayaan operasi10 ℃ ~ 35 ℃ RH≤80%
nu ngeunaan jeung susunanLeungeun dicekel
Unit pangukuranmg / dL atanapi mmol / L
Runtuyan ukuran20 ~ 600 mg / dL atanapi 1.1 ~ 33.3mmo / L




Taros Kami