EN
sadaya Kategori
EN

Runtuyan Pangukuran Glukosa getih

Dnurse Mobile Glucose Meter

Méter Méter Glukosa pikeun Smartphone; Gampang dianggo, sakedik nyeri, langkung akurat; Generasi kurva grafis otomatis; Leutik sareng gampang; Panyimpen awan, dibagi jauh

gambaran

Sistem monitoring glukosa getih Dnurse SP1 ngawengku:
Méter glukosa getih Dnurse SP1, Dnurse SP1 jajaran test getih, Dnurse SP1 APP sareng solusi kontrol glukosa getih Sinocare. Aranjeunna gawé bareng pikeun akurat nguji glukosa getih. Nganggo jalur uji coba sareng kontrol anu sanés kalayan méter glukosa getih Dnurse SP1 anjeun tiasa ngahasilkeun hasil anu henteu akurat.
Fungsi APP Dnurse SP1
1. Ukuran glukosa getih: Dnurse SP1 meter glukosa getih sareng smartphone, éta ngabantosan kanggo ukur glukosa getih, sareng nyimpen data.
2. Manajemén Data: Data anu aya bakal otomatis dikelompokeun kana log glukosa, tabel, kurva sareng tangga lagu, anu matak ngagampangkeun data analisa. Pamaké ogé tiasa nambihan data sanés sapertos diet, latihan, sareng pangobatan, jsb.
3. Dnurse SP1 Peringatan: Dnurse SP1 APP ngumpulkeun data glukosa getih nganalisa data anu sasuai.
Pangguna tiasa nyaluyukeun rencana ngawaskeun, obat ngingetan rencana sareng kagiatan anu sanésna kana data-data éta.
4. Knowledgebase: Nyayogikeun ka pamaké anu paling anyar pikeun diabetes.
5. Pesen sareng ngobrol: Pesen sareng obrolan antara pasien ka anu sabar, sabar-baraya sareng staf médis-sabar.

spésifikasi
Tombol getih 0.6μL
Jenis conto Kaméra sadayana katurunan getih berdarah
Calibration Sarua jeung Plasma
Ngukur waktos 10s
Tes komposisi kimia Dehydrogenase glukosa glukosa, kalium
ferricyanide, bahan non-réaktif
Tes kaayaan panyimpen jalur 1 ℃ ~ 30 ℃
ukuran 103 × 57 × 22 (mm)
beurat 1.8oz (52g) tanpa batterie
sumber daya Batré litium-ion diwangun, DC 3V
Kaayaan tés Suhu: 10 ℃ ~ 35 ℃
Kalayan Béntang:
≤80% RH (non-kondensing)
Hematocrit: 30% ~ 60%
Catetan: Anggo dina lingkungan anu ditangtoskeun
kaayaan waé.
Kaayaan operasi 10 ℃ ~ 35 ℃ RH≤80%
nu ngeunaan jeung susunan Leungeun dicekel
Pangukuran unit mg / dL atanapi mmol / L
Runtuyan ukuran 20 ~ 600 mg / dL atanapi 1.1 ~ 33.3mmo / L