EN
sadaya Kategori
EN

Runtuyan Pangukuran Glukosa getih

Emas AQ Tambih Deui

LUNULA nanoTM conto sampel getih patén; 99.99% jalur emas murni éléktroda jajan range Lebar ujian HCT lega ; Kukituna anti gangguan



gambaran
  • Pamakéan dimaksudkeun

    Sistem Pengawasan Glukosa Darah Emas AQ ditujukeun pikeun ngukur kuantitatif glukosa dina sakabeh getih manusa anu dicandak tina pucuk jari (kapiler) atanapi tina urat (vena) atanapi tina arteri (arteri). Hal ieu ditujukeun pikeun dianggo ku jalma anu nganggo diabetes di bumi atanapi situs klinis minangka bantosan dina ngawaskeun efektivitas program kontrol diabetes maranéhanana.

  • Uji Prinsip

    Tes glukosa dumasar kana pangukuran arus listrik anu disababkeun ku réaksi glukosa ku dehydrogenase glukosa FAD dina éléktroda jalur. Sampel solusi getih atanapi kontrol anu ditarik kana ujung jajaran tés ngaliwatan tindakan capilér. Glukosa dina sampel meta sareng dehidrogenase glukosa FAD sareng ngahasilkeun éléktron, anu ngahasilkeun arus listrik. Méter glukosa getih Emas AQ Emas ngukur arus listrik sareng ngitung hasil glukosa. Hasil glukosa ditingalikeun ku méter dina unit mg / dL atanapi mmol / L.

  • Ngeunaan Ujian Emas AQ Darah Uji Anyar

    Struktur uji glukosa getih Emas AQ Plus dimaksudkeun pikeun dianggo sareng meter glukosa getih Emas AQ Plus pikeun ngukur jumlah glukosa getih dina kapilér seger getih atanapi getih vena atanapi getih artéri. Struktur uji glukosa getih Emas AQ Plus anu digunakeun ku méter glukosa getih Emas AQ Plus nyayogikeun sistem uji lengkep anu dimaksud pikeun panggunaan diagnosa diagnosa ku jalma diabetes. Struktur uji glukosa getih Emas AQ Emas henteu ngabutuhkeun coding. Mangga tingali bagian "Ngalaksanakeun Uji Glukosa Darah" kanggo pitunjuk anu lengkep.


Struktur uji glukosa getih Emas AQ Plus diwangun ku bagian-bagian ieu:

spésifikasi
Tombol getih0.8μL
Jenis contoKaméra sadayana katurunan getih berdarah
CalibrationSarua jeung Plasma
Ngukur waktos5s
Panyimpanan lapangan / kaayaan transportasi-20C ~ 55 ℃
ukuran(103mm (L) x 60mm (W) x 24mm (H))
beuratngeunaan 59g
sumber dayaBatré alkali 2 AAA
ingetanPangukuran glukosa getih 999 hasil sareng
tanggal jeung waktu
Pangukuran 200 Control Solution ukur hasil sareng
tanggal jeung waktu
Kaayaan Ujian Suhu:10 ℃ ~ 40 ℃
Kelembapan Béntang: 10% ~ 90% RH (henteu kondensasi)
Hematocrit: 20% ~ 70%
Altitude: Nepi ka 10100 suku (3078 meter)
Catetan: Anggo dina kaayaan lingkungan anu hungkul.
Kaayaan operasi10 ℃ ~ 35C≤80% RH
nu ngeunaan jeung susunanLeungeun dicekel
Pangukuran unitmg / dL atanapi mmol / L
Runtuyan ukuran20 ~ 600 mg / dL atanapi 1.1 ~ 33.3mmol / L
Tes komposisi kimiaDehidrogenase FAD glukosa, kalium ferricyanide,
bahan non-réaktif
Kontrol komposisi kimia komposisiCai, glukosa, pangawét, pewarna, panyangga fosfat,
viskositas ningkatkeun agén
Tes kaayaan panyimpen jalur1 ℃ ~ 30 ℃ 10% ~ 90% RH
hirup rak10 taun (diperkirakeun ku ujian 7 kali per dintenna).
Salila pamakean, pangguna kedah ngajaga produk
tingal sarat manual pangguna ieu.


1) 99.99% éléktroda emas, konduktivitas kali 1,400 tibatan éléktroda karbon.
2) Kalayan harta éléktrokimia anu langkung hébat sareng tahan korosi anu kuat pisan.
3) Bisa ngadeteksi suhu sampel getih, HCT sareng suhu ambien kalayan akurat, sareng sacara otomatis ngabenerkeun panyimpangan hasilna anu disababkeun ku faktor di luhur.


LUNULA conto nano patén getih nerapkeun téknologi: Kana ngoptimalkeun kuantitas sareng jabatanana
hawa ngaleungitkeun mikropon, laju nerapkeun getih parantos jelas-leres ningkat.