EN
sadaya Kategori
EN

Emas AQ Plus

LUNULA nanoTM sampel getih patén nerapkeun téknologi; 

99.99% strip uji éléktroda emas murni ;

Rentang uji HCT lega anti Kuat anti gangguan



gambaran
1. Dianggo

    Sistem Pemantauan Glukosa Darah Emas AQ Plus ditujukeun pikeun digunakeun dina pangukuran kuantitatif glukosa dina getih getih manusa anu dicandak tina ujung ramo (kapiler) atanapi tina urat (véna) atanapi tina artéri (artéri). Éta dimaksad kanggo dianggo ku jalma anu diabétes di bumi atanapi situs klinis salaku bantosan pikeun ngawaskeun épéktipitas program kontrol diabetes.


2. Prinsip Tés

     Tés glukosa didasarkeun kana pangukuran arus listrik anu disababkeun ku réaksi glukosa ku FAD glukosa dehidrogenase dina éléktroda strip. Sampel larutan getih atanapi kontrol digambar kana ujung strip uji ngalangkungan tindakan kapilér. Glukosa dina sampel diréaksikeun sareng FAD glukosa dehidrogénase sareng ngahasilkeun éléktron, anu ngahasilkeun arus listrik. Méter glukosa getih Gold AQ Plus ngukur arus listrik sareng ngitung hasilna glukosa. Hasil glukosa dipidangkeun ku méter dina unit mg / dL atanapi mmol / L.


3. Ngeunaan Jalur Tés Glukosa Darah Emas AQ Plus

    Jalur uji glukosa getih Gold AQ Plus dimaksudkeun pikeun dianggo sareng méter glukosa getih Gold AQ Plus pikeun ngukur jumlah glukosa getih dina getih getih kapiler seger atanapi getih véna atanapi getih artéri. Jalur uji glukosa getih Gold AQ Plus anu digunakeun sareng méter glukosa getih Gold AQ Plus nyayogikeun sistem tés anu lengkep anu dimaksudkeun pikeun panggunaan diagnostik in vitro ku jalma anu ngagaduhan diabetes. Jalur uji glukosa getih Gold AQ Plus henteu meryogikeun coding. Mangga tingal bagian "Ngalaksanakeun Tés Glukosa Darah" kanggo pitunjuk lengkep.


Jalur uji glukosa getih Gold AQ Plus diwangun ku bagian-bagian ieu:

spésifikasi
Volume getih0.8μL
Jenis contoGetih kapilér getih sakabeh kapilér
CalibrationSarua jeung Plasma
Ngukur waktos5s
Panyimpenan méter / kaayaan transportasi-20C ~ 55 ℃
ukuran(103mm (L) x 60mm (W) x 24mm (H))
beuratngeunaan 59g
sumber dayaBatré alkali 2 AAA
ingetanHasil pangukuran glukosa getih 999 hasilna
tanggal jeung waktu
200 Hasil pangukuran Solusi Kontrol sareng
tanggal jeung waktu
Suhu uji coba:10 ℃ ~ 40 ℃
Kalembaban relatif: 10% ~ 90% RH (henteu kondensasi)
Hematokrit: 20% ~ 70%
Ketinggian: Dugi ka 10100 kaki (3078 méter)
Catetan: Anggo dina kaayaan lingkungan anu ditangtoskeun hungkul.
Kaayaan operasi10 ℃ ~ 35C≤80% RH
nu ngeunaan jeung susunanLeungeun dicekel
Unit pangukuranmg / dL atanapi mmol / L
Runtuyan ukuran20 ~ 600 mg / dL atanapi 1.1 ~ 33.3mmol / L
Komposisi kimia strip testFAD glukosa dehidrogenase, kalium ferricyanide,
bahan non-réaktif
Ngadalikeun komposisi kimiaCai, glukosa, pengawet, pewarna, fosfat panyangga,
viskositas ningkatkeun agén
Kaayaan panyimpenan strip test1 ℃ ~ 30 ℃ 10% ~ 90% RH
hirup rak10 taun (diperkirakeun ku tés 7 kali per dinten).
Salami dianggo, pangguna kedah ngajaga produk
tingal sarat manual pangguna ieu.


1) 99.99% éléktroda emas, konduktivitas 1,400 kali tibatan éléktroda karbon.
2) Kalayan sipat éléktrokimia anu unggul sareng tahan korosi anu kuat pisan.
3) Mampuh ngadeteksi suhu sampel getih, HCT sareng suhu lingkunganana sacara akurat, sareng sacara otomatis ngabenerkeun simpangan hasilna disababkeun ku faktor di luhur.





Sampel getih patén LUNULA nano nerapkeun téknologi: Kana optimalisasi kuantitas sareng posisi microporous nyapekeun hawa, laju nerapkeun getih parantos jelas ningkat.



Taros Kami