EN
sadaya Kategori
EN

Runtuyan Pangukuran Glukosa getih

Aman Accu

Sistem FAD-GDH: Teu gampang kapangaruhan ku molekul oksigén dina getih; Sistem operasi anu ramah pangguna: henteu coding & édés jalur jalur otomatis


C6H12O6 + K3Fe(CN)6 FAD-GDH C6H12O7 + K4Fe(CN)6

gambaran
  • gambaran

    Sistem Pemantauan Glukosa Getih Aman-Accu kalebet: méter glukosa getih Aman-Accu, Selang uji glukosa getih Aman-Accu, solusi kontrol glukosa getih HENTE CATETAN: Solusi kontrol glukosa getih opsional.

  • aplikasi

    Sistem Pemantauan Glukosa Darah Aman-Accu dirancang pikeun pangukuran kuantitatif glukosa dina conto getih kapilér seger anu dicandak tina hémting jari sareng dina sampel getih anu rébu. Sistem Pemantauan Glukosa Darah kanggo dianggo di saluareun awak hungkul (dina pamakean diagnosa diagnosa) pikeun nguji diri sareng panggunaan profésional salaku bantosan dina ngokolakeun diabetes.

  • Pamakéan dimaksudkeun

    Sistem monitoring glukosa getih Aman Accu ditujukeun pikeun panggunaan éksternal wungkul sareng diterapkeun sacara umum dina ngawaskeun glukosa getih. Hal ieu dirancang pikeun gampang operasi, gampangna sareng ngan ukur peryogi sakedik volume getih. Sadaya kaunggulan ieu janten alat pangawas glukosa getih anu saé.

spésifikasi
Tombol getih0.6μL
Jenis contoKaméra sadayana katurunan getih berdarah
CalibrationSarua jeung Plasma
Ngukur waktos10 ± 1 detik
Panyimpanan lapangan / kaayaan transportasi-20~ 55 ℃
ukuran96 * 55 * 18 (mm)
beuratabout40g
sumber daya3V DC (CR2032) sél sél
Waktos ngalayanan batréRojongan nguji 1000 kali
ingetanHasil uji glukosa getih 200
Kaayaan operasi10 ℃ ~ 35; ≤80% RH
nu ngeunaan jeung susunanLeungeun dicekel
Pangukuran unitmg / dL atanapi mmol / L
Runtuyan ukuran20 ~ 600 mg / dL atanapi 1.1 ~ 33.3mmol / L
SoftwareVersion20131120
Precision: hasil tés tina Aman-Accu nyumponan sarat ieu:
Kisaran BéntangMenta méntal
<5.5 mmol / L (100 mg / dL)SD <0.34mmol (6.0mg / dL)
25.5 mmol / L (100mg / dL)CV <6.0%
Langkung langkung rinci mangga baca seléksi uji coba jalur Aman glukosa Aman-Accu.