EN
sadaya Kategori
EN

Aman Accu

Sistem FAD-GDH

Sistem operasi anu ramah-pangguna

Teu aya coding & uji coba ejeksi strip otomatis


gambaran
  • gambaran

    Sistem Pemantauan Glukosa Darah Aman-Accu kalebet: Aman-Accu méter glukosa getih, Jalur uji glukosa getih Aman-Accu, larutan kontrol glukosa getih Punten: Larutan kontrol glukosa getih nyaéta opsional.

  • aplikasi

    Sistem Pemantauan Glukosa Darah Aman-Accu didesain kanggo pangukuran kuantitatif glukosa dina sampel getih capillary seger anu dicandak tina ujung jari sareng dina sampel getih véna sadayana. Sistem Pemantauan Glukosa Darah kanggo panggunaan di luar awak hungkul (panggunaan diagnostik in vitro) kanggo tés mandiri sareng panggunaan propésional salaku bantosan pikeun ngatur diabetes.

  • Pamakéan dimaksudkeun

    Sistem monitoring glukosa getih Aman Accu ditujukeun pikeun panggunaan éksternal hungkul sareng seueur diterapkeun dina ngawaskeun glukosa getih. Éta dirarancang pikeun gampang dioperasikeun, merenah sareng ngan ukur peryogi sakedik sampel getih. Sadaya kaunggulan ieu ngajantenkeun alat monitoring glukosa getih anu saé.

spésifikasi
Volume getih0.6μL
Jenis contoGetih kapilér getih sakabeh kapilér
CalibrationSarua jeung Plasma
Ngukur waktos10 ± 1 detik
Panyimpenan méter / kaayaan transportasi-20~ 55
ukuran96 * 55 * 18 (mm)
beuratabout40g
sumber dayaSél tombol 3V DC (CR2032)
Waktos jasa batréNgarojong 1000 kali tés
ingetan200 hasil uji glukosa getih
Kaayaan operasi10 ℃ ~ 35; ≤80% RH
nu ngeunaan jeung susunanLeungeun dicekel
Unit pangukuranmg / dL atanapi mmol / L
Runtuyan ukuran20 ~ 600 mg / dL atanapi 1.1 ~ 33.3mmol / L
SoftwareVersion20131120
Precision: hasil uji Aman-Accu nyumponan sarat di handap:
Kisaran BéntangMeryogikeun ment
<5.5 mmol / L (100 mg / dL)SD <0.34mmol (6.0mg / dL)
25.5 mmol / L (100mg / dL)CV <6.0%
Langkung seueur detil mangga baca Safe-Accu test glucose glucose strip insert insert.

                               


Taros Kami