EN
sadaya Kategori
EN

Aman Accu2

Peringatan lampu Héjo-Konéng-Beureum;

Deteksi loading sampel otomatis;

Éléktroda otomatis masang deteksi;

Mampu; bébas kode; Sértipikasi CE

gambaran
  • Pamakéan dimaksudkeun

    Safe Accu2 ditujukeun pikeun IVD nguji glukosa getih dina getih capillary seger sareng urat plasma; pikeun tés gancang tina médis glukosa getih; pikeun penderita diabetes sareng monitoring glukosa getih kelompok sanés.

  • Uji Prinsip

    C6H12O6 + K3Fe (CN) 6 → FAD-GDH → C6H12O7 + K4Fe (CN) 6
                        K4Fe (CN) 6 → K3Fe (CN) 6+ e-

  • Fitur (Kaunggulan téknis)

    1) Sistem FAD-GDH: Éta henteu gampang kapangaruhan ku molekul oksigén dina getih.

    2) Sistem operasi anu ramah-pangguna: teu aya coding & strip uji otomatis ejection dina ngatur diabetes.

spésifikasi
Volume getih0.6μL
Jenis contoGetih kapilér getih sakabeh kapilér
CalibrationSarua jeung Plasma
Ngukur waktos10s
Panyimpenan méter / kaayaan transportasi-20C ~ 55 ℃
ukuran105 * 60 * 23 (mm)
beurat77.2g, nganggo batré
sumber daya3V DC, 10mA, 2 batré basa alkali AAA
ingetan200 hasil uji glukosa getih
Kaayaan operasi10 ℃ ~ 35C≤80% RH
nu ngeunaan jeung susunanLeungeun dicekel
Unit pangukuranmg / dL atanapi mmol / L
Runtuyan ukuran20 ~ 600 mg / dL atanapi 1.1 ~ 33.3mmo / L
Precision: hasil uji Aman-Accu2 nyumponan sarat di handap ieu:

Akurasi: 95% hasil uji Aman-Accu 2 nyumponan sarat di handap:


Kisaran BéntangBias%
<5.5 mmol / L (100 mg / dL)Dina ± 0.83 mmol / L (15 mg / dL)
25.5 mmol / L (100mg / dL)Dina jarak ± 15%


Precision: hasil uji Aman-Accu 2 nyumponan sarat di handap ieu:


Kisaran BéntangMeryogikeun ment
<5.5 mmol / L (100 mg / dL)SD <0.34mmol / L (6.0mg / dL)
25.5 mmol / L (100mg / dL)CV <6.0%



                         


Taros Kami