EN
sadaya Kategori
EN

Runtuyan Pangukuran Glukosa getih

Accu2 Aman

Peringatan lampu héjo-Konéng-Beureum; Otomatis éléktroda ngalebetkeun deteksi; Otomatis loading otomatis deteksi; Mampeu; Kode Bébas; Sertifikasi CE

gambaran
  • Pamakéan dimaksudkeun

    Aman Accu2 ditujukeun pikeun IVD nguji glukosa getih dina getih kapilér seger sareng plasma urat; pikeun uji coba lembaga médis gancang glukosa getih; pikeun pasén diabétkeun sareng pemantauan glukosa getih gugus séjén.

  • Uji Prinsip

    C6H12O6 + K3Fe (CN) 6 → FAD-GDH → C6H12O7 + K4Fe (CN) 6
    K4Fe (CN) 6 → K3Fe (CN) 6 + e-

  • Fitur (Kauntungan Téknis)

    1) Sistem FAD-GDH: Teu gampang kapangaruhan ku molekul oksigén dina getih.

    2) Sistem operasi anu ramah di pangguna: henteu coding & uji otomatis tés ejectionin manajemén diabetes.

spésifikasi
Tombol getih 0.6μL
Jenis conto Kaméra sadayana katurunan getih berdarah
Calibration Sarua jeung Plasma
Ngukur waktos 10s
Panyimpanan lapangan / kaayaan transportasi -20C ~ 55 ℃
ukuran 105 * 60 * 23 (mm)
beurat 77.2g, nganggo batré
sumber daya 3V DC, 10mA, accu alkali 2 AAA
ingetan Hasil uji glukosa getih 200
Kaayaan operasi 10 ℃ ~ 35C≤80% RH
nu ngeunaan jeung susunan Leungeun dicekel
Pangukuran unit mg / dL atanapi mmol / L
Runtuyan ukuran 20 ~ 600 mg / dL atanapi 1.1 ~ 33.3mmo / L
Precision: hasil tés tina Aman-Accu2 nyayogikeun sarat di handap:

Akurasi: Hasil tés 95% Aman-Accu 2 nyayogikeun sarat di handap:

Kisaran Béntang Bias%
<5.5 mmol / L (100 mg / dL) Jeroeun ± 0.83 mmol / L (15 mg / dL)
25.5 mmol / L (100mg / dL) Dina jarak ± 15%

Katepatan: hasil test tina Aman-Accu 2 nyayogikeun sarat di handap:

Kisaran Béntang Menta méntal
<5.5 mmol / L (100 mg / dL) SD <0.34mmol / L (6.0mg / dL)
25.5 mmol / L (100mg / dL) CV <6.0%