EN
sadaya Kategori
EN

Aman AQ Air

4.0 Dukungan Bluetooth

Gancang 5 detikWaktos Tes

Parangkat Lancing Patén Sinodraw

gambaran

Sistem Monitoring Glukosa Darah Cerdas AQ Aman dirancang pikeun pangukuran kuantitatif glukosa dina sampel getih capillary seger anu dicandak tina ujung jari sareng dina sampel getih véna sadayana. Sistem Pemantauan Glukosa Darah kanggo panggunaan di luar awak hungkul (panggunaan diagnostik in vitro) pikeun tés mandiri sareng panggunaan propésional salaku bantosan pikeun ngatur diabetes.

Aman AQ Air - 副本

spésifikasi
barangparameter
Volume getih0.6μL
Jenis contoGetih kapilér getih sakabeh kapilér
CalibrationSarua jeung Plasma
Ngukur waktos5s
Panyimpenan méter
Kaayaan transportasi
-20~ 55
ukuran84 * 60 * 26 (mm)
beurat73.5g, kalayan batréna
sumber daya3V DC, 50mA, accu alkéna 2 AAA
ingetan10 hasil uji glukosa getih
Kaayaan operasi10 ℃ ~ 35; ≤80% RH
nu ngeunaan jeung susunanLeungeun dicekel
Unit pangukuranmg / dL atanapi mmol / L
Runtuyan ukuran20 ~ 600 mg / dL atanapi 1.1 ~ 33.3mmo / L
hirup rak10 taun (diperkirakeun ku tés 7 kali per dinten)
Salami dianggo, pangguna kedah ngajaga produk 
tingal sarat manual pangguna ieu.
BluetoothNgarojong 4.0 Bluetooth



Taros Kami