EN
sadaya Kategori
EN

Aman AQ Malaikat

Sistem pangimeutan FAD-GDH & Kuat anti gangguan 

Perhatosan Lereskeun & Profesional & Batre

gambaran
  • gambaran

    Sistem pangawasan glukosa getih getih AQ Angel Aman anu dirancang pikeun gampang, ramah pangguna, operasi anu merenah sareng ngan ukur peryogi jumlah sampel getih anu alit. The Safe AQ Angel Test Strip henteu peryogi coding anu ngahémat waktos sareng ngahindaran kasalahan manusa kusabab operasi anu teu leres. Modeu mémori ngamungkinkeun anjeun nyimpen nepi ka 200 hasil uji glukosa getih sareng 10 hasil uji solusi kontrol glukosa getih.

  • Fitur (Kaunggulan téknis)

    1) Anti sababaraha gangguan hasilna dipercaya
    2) Kirang volume getih diperyogikeun ngan ukur 0.6μL
    3) Sistem operasi anu ramah-pangguna: waktos uji coba 5s gancang & henteu gangguan

  • Ciri kinerja
    Sistem pamantauan glukosa getih Aman AQ Angel matuh kana sarat ISO 15197: 2013 (Sistem uji diagnostik in vitro- Syarat pikeun sistem monitoring glukosa getih pikeun tés diri dina ngatur diabetes mellitus).
spésifikasi

Volume Getih

0.6μL

Jenis Sampel

Kapilér Sakabeh Getih Sakabeh Berdarah

Calibration

Plasma Sarua

Pangukuran Waktu

5s

Panyimpenan Méter / Kaayaan Transportasi

-20~ 55

ukuran

103 × 57 × 22(mm)

beurat

1.8oz (52g) tanpa Batterie

kakuatan Sumber

3VDC, 2 Batré Alkali AAA

ingetan

200 Pangukuran Glukosa Getih Hasilna sareng Tanggal sareng Waktos 10 Kontrol 

Hasil Pangukuran Solusi sareng Tanggal sareng Waktos

nu ngeunaan jeung susunan

Leungeun dicekel

Alat Ukur

mg / dL atanapi mmol / L

Ukuran Ukuran

20 ~ 600 mg / dL atanapi 1.1~33.3mmol / L

rak Kahirupan

10 taun (diperkirakeun ku tés 7 kali per dinten). Salami dianggo, pangguna kedah ngajaga produk tingal sarat manual pangguna ieu.


◆ Evaluasi kinerja pangguna:
Hiji panilitian ngaevaluasi nilai-nilai glukosa tina sampel getih kapilér ramo anu diala ku 100 jalma awam nunjukkeun hasil ieu:

100% jeroeun ± 0,83 mmol / L (± 15 mg / dL) tina nilai YSI dina konsentrasi glukosa di handapeun 5,55 mmol / l (100 mg / dL), sareng 100% dina jero ± 15% tina nilai YSI dina konsentrasi glukosa di luhur 5,55 mmol / L (100 mg / dL).




Taros Kami