EN
sadaya Kategori
EN

Runtuyan Pangukuran Glukosa getih

Malaikat Aman AQ

Sistem monitoring FAD-GDH & anti gangguan anu kuat & Tepang & Profesional & Peringatan batre.

gambaran
  • gambaran

    Sistim pangimeutan Glukosa Darah Aman AQ Aman dirancang pikeun gampang, gampang maréntahkeun, operasi gampangna sareng ngan butuh sakedik conto getih. Strip Tes Malaikat AQ anu Aman henteu peryogi coding anu ngahémat waktos sareng ngahindari kasalahan manusa kusabab operasi anu teu leres. Modeu mémori ngamungkinkeun Anjeun pikeun ngahemat hasil uji glukosa getih 200 sareng hasil uji coba kontrol glukosa getih 10.

  • Fitur (Kauntungan Téknis)

    1) Anti sababaraha hubungan anu tiasa dipercaya
    2) Kurangna volume getih dibutuhkeun ngan ukur 0.6μL
    3) Sistem operasi anu ramah pangguna: waktos uji 5s gancang & henteu gangguan

  • Ciri kinerja
    Sistem monitoring glukosa getih Aman AQ Angel saluyu sareng sarat tina ISO 15197: 2013 (Dina sistem uji diagnostik vitro- Syarat pikeun sistem pemantauan glukosa getih pikeun uji diri dina ngatur diabetes mellitus).
spésifikasi
Tombol getih 0.6μL
Jenis conto Kaméra sadayana katurunan getih berdarah
Calibration Sarua jeung Plasma
Ngukur waktos 5s
Panyimpanan lapangan / kaayaan transportasi -20~ 55 ℃
ukuran 103 × 57 × 22 (mm)
beurat 1.8oz (52g) tanpa batterie
sumber daya 3VDC, 2 AAA accu alkali
ingetan Pangukuran glukosa getih 200 hasil sareng
tanggal jeung waktu
Pangukuran 10 Control Solution ukur hasil sareng
tanggal jeung waktu
Kaayaan operasi 10 ℃ ~ 35℃; ≤80% RH
nu ngeunaan jeung susunan Leungeun dicekel
Pangukuran unit mg / dL atanapi mmol / L
Runtuyan ukuran 20 ~ 600 mg / dL atanapi 1.1 ~ 33.3mmol / L
hirup rak 10 taun (diperkirakeun ku ujian 7 kali per dintenna).
Salila pamakean, pangguna kedah ngajaga produk
tingal sarat manual pangguna ieu.
Evaluation evaluasi kinerja pangguna:
Panaliti ngevaluasi nilai glukosa tina sampel getih capilér jari diala ku 100 jalma nunjukkeun hasil ieu:

100% jero ± 0,83 mmol / L (± 15 mg / dL) nilai YSI dina konsentrasi glukosa di handap 5,55 mmol / l (100 mg / dL), sareng 100% dina jarak ± 15% tina nilai YSI nalika konsentrasi glukosa atanapi di luhur 5,55 mmol / L (100 mg / dL).