EN
sadaya Kategori
EN

Aman AQ Smart

Fast 5 secondsTest Time

Sinodraw Patent Lancing Device

gambaran
  • gambaran

    The Safe AQ Smart Blood Glucose Monitoring System is designed for the quantitative measurement of glucose in fresh capillary whole blood samples taken from the fingertip and in venous whole blood samples. The Blood Glucose Monitoring System is for use outside the body only (in vitro diagnostic use) for self-testing and professional use as an aid in the management of diabetes.

  • Prinsip tés

    A blood glucose test is based on measurement of electrical current caused by the reaction of glucose with the reagents (special chemicals) on the electrode of the strip. The blood or control solution sample is drawn into the tip of the test strip through capillary action. Glucose in the sample reacts with the special chemicals and generates electrons, which produce electrical current. The blood glucose meter measures the electrical current and calculates the glucose result. The glucose result is displayed by your meter as mg/dL or mmol/L.

  • Fitur (Kaunggulan téknis)

    1) Sistem FAD-GDH: Éta henteu gampang kapangaruhan ku molekul oksigén dina getih.

    2) Sistem operasi anu ramah-pangguna: teu aya coding & strip uji otomatis ejection dina ngatur diabetes.

spésifikasi
Volume getih 0.6μL
Jenis conto Getih kapilér getih sakabeh kapilér
Calibration Sarua jeung Plasma
Ngukur waktos 5s
Panyimpenan méter / kaayaan transportasi -20~ 55
ukuran 84 * 60 * 26 (mm)
beurat 73.5g, with battery
sumber daya 3V DC, 50mA, accu alkéna 2 AAA
ingetan 10 hasil uji glukosa getih
Kaayaan operasi 10 ℃ ~ 35; ≤80% RH
nu ngeunaan jeung susunan Leungeun dicekel
Unit pangukuran mg / dL atanapi mmol / L
Runtuyan ukuran 20 ~ 600 mg / dL atanapi 1.1 ~ 33.3mmo / L
hirup rak 10 taun (diperkirakeun ku tés 7 kali per dinten).
Salami dianggo, pangguna kedah ngajaga produk
tingal sarat manual pangguna ieu.
Ciri kinerja

Accuracy: 95% test result of Safe AQ meet the requirement below:


Kisaran Béntang Bias%
<5.5 mmol / L (100 mg / dL) Dina ± 0.83 mmol / L (15 mg / dL)
25.5 mmol / L (100mg / dL) Dina jarak ± 15%


Precision: test result of Safe AQ Smart meet the requirement below:


Kisaran Béntang Meryogikeun ment
<5.5 mmol / L (100 mg / dL) SD <0.34mmol / L (6.0mg / dL)
25.5 mmol / L (100mg / dL) CV <6.0%


                               


Taros Kami