EN
sadaya Kategori
EN

Aman AQ Smart

Gancang 5 detikWaktos Tes

Parangkat Lancing Patén Sinodraw

gambaran
  • gambaran

    Sistem Monitoring Glukosa Darah Cerdas AQ Aman dirancang pikeun pangukuran kuantitatif glukosa dina sampel getih capillary seger anu dicandak tina ujung jari sareng dina sampel getih véna sadayana. Sistem Pemantauan Glukosa Darah kanggo panggunaan di luar awak hungkul (panggunaan diagnostik in vitro) pikeun tés mandiri sareng panggunaan propésional salaku bantosan pikeun ngatur diabetes.

  • Prinsip tés

    Tés glukosa getih dumasar kana pangukuran arus listrik anu disababkeun ku réaksi glukosa ku réagen (bahan kimia khusus) dina éléktroda strip. Sampel larutan getih atanapi kontrol digambar kana ujung strip uji ngalangkungan tindakan kapilér. Glukosa dina sampel diréaksikeun sareng bahan kimia khusus sareng ngahasilkeun éléktron, anu ngahasilkeun arus listrik. Méter glukosa getih ngukur arus listrik sareng ngitung hasilna glukosa. Hasil glukosa dipidangkeun ku méter anjeun salaku mg / dL atanapi mmol / L.

  • Fitur (Kaunggulan téknis)

    1) Sistem FAD-GDH: Éta henteu gampang kapangaruhan ku molekul oksigén dina getih.

    2) Sistem operasi anu ramah-pangguna: teu aya coding & strip uji otomatis ejection dina ngatur diabetes.

spésifikasi
Volume getih0.6μL
Jenis contoGetih kapilér getih sakabeh kapilér
CalibrationSarua jeung Plasma
Ngukur waktos5s
Panyimpenan méter / kaayaan transportasi-20~ 55
ukuran84 * 60 * 26 (mm)
beurat73.5g, kalayan batréna
sumber daya3V DC, 50mA, accu alkéna 2 AAA
ingetan10 hasil uji glukosa getih
Kaayaan operasi10 ℃ ~ 35; ≤80% RH
nu ngeunaan jeung susunanLeungeun dicekel
Unit pangukuranmg / dL atanapi mmol / L
Runtuyan ukuran20 ~ 600 mg / dL atanapi 1.1 ~ 33.3mmo / L
hirup rak10 taun (diperkirakeun ku tés 7 kali per dinten).
Salami dianggo, pangguna kedah ngajaga produk
tingal sarat manual pangguna ieu.
Ciri kinerja

Akurasi: 95% hasil uji Aman AQ nyumponan sarat di handap:


Kisaran BéntangBias%
<5.5 mmol / L (100 mg / dL)Dina ± 0.83 mmol / L (15 mg / dL)
25.5 mmol / L (100mg / dL)Dina jarak ± 15%


Precision: hasil uji Aman AQ Smart nyumponan sarat di handap:


Kisaran BéntangMeryogikeun ment
<5.5 mmol / L (100 mg / dL)SD <0.34mmol / L (6.0mg / dL)
25.5 mmol / L (100mg / dL)CV <6.0%


                               


Taros Kami