EN
sadaya Kategori
EN

Runtuyan Pangukuran Glukosa getih

Aman AQ Smart

Waktos nguji 5s gancang; Sistem monitoring FDA-GDH; Parangkat lancing patén SINODRAW; Peringatan suhu

gambaran
  • gambaran

    Sistem Pemantauan Glukosa Darah Aman Aman AQ dirancang pikeun pangukuran kuantitatif glukosa dina conto getih kapilér seger anu dicokot tina fingertip sareng dina sampel getih anu rébu. Sistem Pemantauan Glukosa Darah kanggo dianggo di saluareun awak hungkul (dina pamakean diagnosa diagnosa) pikeun nguji diri sareng panggunaan profésional salaku bantosan dina ngokolakeun diabetes.

  • Prinsip tés

    Tes glukosa getih dumasar kana pangukur arus listrik anu disababkeun ku réaksi glukosa ku réagen (bahan kimia khusus) dina éléktroda jalur. Sampel solusi getih atanapi kontrol anu ditarik kana ujung jajaran tés ngaliwatan tindakan capilér. Glukosa dina sampel meta sareng bahan kimia khusus sareng ngahasilkeun éléktron, anu ngahasilkeun arus listrik. Méter glukosa getih ngukur arus listrik sareng ngitung hasil glukosa. Hasil glukosa ditingalikeun ku anjeun sapertos meter / mg / dL atanapi mmol / L.

  • Fitur (Kauntungan Téknis)

    1) Sistem FAD-GDH: Teu gampang kapangaruhan ku molekul oksigén dina getih.

    2) Sistem operasi anu ramah di pangguna: henteu coding & uji otomatis tés ejectionin manajemén diabetes.

spésifikasi
Tombol getih 0.6μL
Jenis conto Kaméra sadayana katurunan getih berdarah
Calibration Sarua jeung Plasma
Ngukur waktos 5s
Panyimpanan lapangan / kaayaan transportasi -20~ 55 ℃
ukuran 84 * 60 * 26 (mm)
beurat 73.5g, nganggo batré
sumber daya 3V DC, 50mA, accu alkéna 2 AAA
ingetan Hasil uji glukosa getih 10
Kaayaan operasi 10 ℃ ~ 35; ≤80% RH
nu ngeunaan jeung susunan Leungeun dicekel
Pangukuran unit mg / dL atanapi mmol / L
Runtuyan ukuran 20 ~ 600 mg / dL atanapi 1.1 ~ 33.3mmo / L
hirup rak 10 taun (diperkirakeun ku ujian 7 kali per dintenna).
Salila pamakean, pangguna kedah ngajaga produk
tingal sarat manual pangguna ieu.
Ciri kinerja

Akurasi: Hasil tés 95% Aman AQ amanat sarat di handap ieu:

Kisaran Béntang Bias%
<5.5 mmol / L (100 mg / dL) Jeroeun ± 0.83 mmol / L (15 mg / dL)
25.5 mmol / L (100mg / dL) Dina jarak ± 15%

Precision: hasil tés tina Safe AQ Smart minuhan sarat di handap ieu:

Kisaran Béntang Menta méntal
<5.5 mmol / L (100 mg / dL) SD <0.34mmol / L (6.0mg / dL)
25.5 mmol / L (100mg / dL) CV <6.0%