EN
sadaya Kategori
EN

Sora AQ Aman

Waktos uji coba 5s gancang & Patén alat henteu aya rasa nyeri   

Non-gangguan & panginget Sora & Peringatan lampu héjo-héjo.

gambaran

Sistem pangawasan glukosa getih getih aman AQ dimaksudkeun pikeun panggunaan diagnostik in vitro sareng henteu kedah dianggo pikeun diagnosis atanapi panyaringan diabetes.

  • paket

    Sistem pangawasan Glukosa Getih Suara Aman AQ kalebet:
    Meter glukosa getih getih Aman AQ Sora, strip uji glukosa getih AQ Aman, larutan kontrol glukosa getih

  • Fitur (Kaunggulan téknis)

    1) Sistem FAD-GDH: Éta henteu gampang kapangaruhan ku molekul oksigén dina getih.
    2) Sistem operasi anu ramah-pangguna: waktos uji coba 5s gancang & parangkat lancing henteu aya rasa nyeri patén & henteu gangguan & panginget sora & peringatan cahaya héjo beureum.

  • Prinsip tés

    C6H12O6 + K3Fe (CN) 6 → FAD-GDH → C6H12O7 + K4Fe (CN) 6
                         K4Fe (CN) 6 → K3Fe (CN) 6+ e-

spésifikasi
Volume getih0.6μL
Jenis contoGetih kapilér getih sakabeh kapilér
CalibrationSarua jeung Plasma
Ngukur waktos5s
Panyimpenan méter / kaayaan transportasi-20~ 55
ukuran84 * 60 * 26 (mm)
beurat73.5g, nganggo batré
sumber daya3V DC, 50mA, accu alkéna 2 AAA
ingetan10 hasil uji glukosa getih
Kaayaan operasi10 ℃ ~ 35; ≤80% RH
nu ngeunaan jeung susunanLeungeun dicekel
Unit pangukuranmg / dL atanapi mmol / L
Runtuyan ukuran20 ~ 600 mg / dL atanapi 1.1 ~ 33.3mmol / L
hirup rak10 taun (diperkirakeun ku tés 7 kali per dinten).
Salami dianggo, pangguna kedah ngajaga produk
tingal sarat manual pangguna ieu.
Evaluasi kinerja pangguna:

Hasil pikeun konsentrasi glukosa <100 mg / dL (<5.55mmol / L)
Dina jero ± 5mg / dL
(dina jero ± 0.28mmol / L)
Dina jero ± 10mg / dL
(dina jero ± 0.56mmol / L)
Dina jero ± 15mg / dL
(dina jero ± 0.83mmol / L)
56% (5/9)100% (9/9)100% (9/9)
                Hasil pikeun konsentrasi glukosa ≥ 100 mg / dL (≥5.55mmol / L)
Dina jarak ± 5%
71% (65/91)
Dina jarak ± 10%
93% (85/91)
Dina jarak ± 15%
98% (89/91)



Taros Kami