EN
sadaya Kategori
EN

Runtuyan Pangukuran Glukosa getih

Sora Aman AQ

Waktu nguji 5s gancang & Patén paranti henteu aya anu ngaganggu & Gangguan teu ngaganggu & Peringatan sora & Peringatan lampu-héjo.

gambaran

Amankeun Sistem Pangawasi Darah Aman AQ Sora dimaksudkeun pikeun pamakean diagnosa in vitro tur henteu matak dianggo pikeun diagnosis diagnosis atanapi screening diabetes.

  • paket

    Sistem Pemantauan Glukosa Darah Aman AQ anu Aman kalebet:
    Méter glukosa getih Aman AQ Suara, Aman test test glukosa getih Aman, solusi kontrol glukosa getih

  • Fitur (Kauntungan Téknis)

    1) Sistem FAD-GDH: Teu gampang kapangaruhan ku molekul oksigén dina getih.
    2) Sistem operasi anu ramah di pangguna: waktos uji 5s gancang & alat lancing henteu aya anu nyeri henteu patuh & henteu ngaganggu & panginget sora & peringatan lampu beureum-héjo.

  • Prinsip tés

    C6H12O6 + K3Fe (CN) 6 → FAD-GDH → C6H12O7 + K4Fe (CN) 6
    K4Fe (CN) 6 → K3Fe (CN) 6 + e-

spésifikasi
Tombol getih 0.6μL
Jenis conto Kaméra sadayana katurunan getih berdarah
Calibration Sarua jeung Plasma
Ngukur waktos 5s
Panyimpanan lapangan / kaayaan transportasi -20~ 55 ℃
ukuran 84 * 60 * 26 (mm)
beurat 73.5g, nganggo batré
sumber daya 3V DC, 50mA, accu alkéna 2 AAA
ingetan Hasil uji glukosa getih 10
Kaayaan operasi 10 ℃ ~ 35; ≤80% RH
nu ngeunaan jeung susunan Leungeun dicekel
Pangukuran unit mg / dL atanapi mmol / L
Runtuyan ukuran 20 ~ 600 mg / dL atanapi 1.1 ~ 33.3mmol / L
hirup rak 10 taun (diperkirakeun ku ujian 7 kali per dintenna).
Salila pamakean, pangguna kedah ngajaga produk
tingal sarat manual pangguna ieu.
Evaluation evaluasi kinerja pangguna:

Hasil pikeun konsentrasi glukosa <100 mg / dL (<5.55mmol / L)
Jeroeun ± 5mg / dL
(jero ± 0.28mmol / L)
Jeroeun ± 10mg / dL
(jero ± 0.56mmol / L)
Jeroeun ± 15mg / dL
(jero ± 0.83mmol / L)
56% (5 / 9) 100% (9 / 9) 100% (9 / 9)
Hasil konsentrasi glukosa ≥ 100 mg / dL (≥5.55mmol / L)
Dina jarak ± 5%
71% (65 / 91)
Dina jarak ± 10%
93% (85 / 91)
Dina jarak ± 15%
98% (89 / 91)