EN
sadaya Kategori
EN

Kerja sama Sinocare 2018 sareng YUELU SUMMIT 2018

Waktos: 2019-08-16 hits: 205

         

Aya paribasa populér di industri internét Cina, nyaéta, "aya Wuzhen di wétan sareng Yuelu di cinyusu", nunjukkeun yén Wuzhen ngagaduhan Konperénsi Internét Dunya sareng aya KTT Yuelu Internét di cinyusu. Maksud asli KTT Yuelu Internét nyaéta pikeun ngundang pangusaha internét Hunan sareng pangusaha sanésna kanggo pendak sareng tukeur Turun Gunung Yuelu di awal April unggal taun. Sajauh ieu, KTT parantos hasil dilaksanakeun salami opat kali, janten acara industri internét sélulér sareng mérek ikonik.

MAJLIS PEMBUKAAN YUELU SUMMIT 2018

Tanggal 3 April, Internét Yuelu Summit 2018 diayakeun sakumaha anu dijadwalkeun. Téma tina gempungan ieu nyaéta "Inovasi Calakan Maju". Éta dilakukeun ku Zona Pangwangunan Industri Hi-Tech Nasional Changsha sareng disponsoran ku Dinas Propaganda Panitia Partai Propinsi Hunan, Kantor Penerangan Cyber ​​Provinsi Hunan, Komisi Ékonomi sareng Informasi Hunan, Hunan Xiangjiang Area Anyar, Hunan Radio sareng Télévisi Station sareng unit séjén. Raksasa internét sélulér kumpul di Changsha pikeun ngawangun platform bisnis internét sareng ngamajukeun integrasi jero internét sareng industri. Acara kaséhatan khusus dina téma "Smart Blueprint, Misi Kaséhatan" anu diayakeun ku Sinocare Inc. ogé ditajong dina hal anu diarepkeun.

 

Kolaborasi multi-pihak pikeun nyusun rencana pikeun WIT120

Laporan tina Kongrés Salapan Welas Partéi nyebatkeun pernyataan anu jelas dina bagian "Ngaronjatkeun tingkat panangtayungan sareng mata pencaharian masarakat, nguatkeun sareng ngamajukeun pamaréntahan sosial" yén "Ngalaksanakeun Stratégi Cina Séhat" bakal janten strategi konci nagara urang. Dumasar kana konsép "Kaséhatan Komprehensif" sareng "Kawijakan kaséhatan Partéi dina jaman énggal", laporan parantos narik cetak biru pikeun kaséhatan dina jaman énggal.

Pimpinan Diréktur Kaséhatan Komisioner Kaséhatan sareng Kulawarga PROVINSI HUNAN NGASIMBANGKEUN Biantara Dina Rapat.

Salaku komponén penting pangwangunan Cina anu séhat, sauntuyan téknologi énggal sareng alat-alat énggal, sapertos data ageung, komputasi awan, intelijen buatan, sareng perawatan médis mobile, sareng sajabana, teras-terasan dikembangkeun sareng diproduksi, sareng proyek pangwangunan kasihatan seueur pisan hargana. Long Kaichao, Wakil Diréktur Komisi Perencanaan Kaséhatan sareng Kulawarga Propinsi Hunan, negeskeun yén urang kedah nyandak sumanget Kongrés Salapan belas salaku arah pangwangunan forum ieu, nunjukkeun épolusi fungsi pamaréntah, sareng ngatur rencana agung hikmah sareng perawatan médis handapeun era anyar. Dumasar kana kaséhatan anu komprehensif ieu, Sinocare Inc. ngagaduhan tujuan pikeun nunjukkeun prestasi ilmiah sareng téknologi pang anyarna dina élmu médis. Ngaliwatan seueur diskusi, kami komitmen pikeun mendakan cara-cara téknologi WIT120 tiasa diluncurkeun, sareng babarengan ngabayangkeun kahareupna pinter sareng séhat, sareng ngabantosan kaséhatan anu aya dina kaséhatan kalayan kaséhatan universal.

 

SALON TOPIKAL BRILLIAN

Tamu, kalebet Professor Zhou Zhiguang, Sekretaris Panitia Partéy Rumah Sakit Kadua Xiangya Universitas Pusat Selatan, Li Shaobo, Pupuhu Sinocare Inc., Zhang Fan, Pendiri sareng Ketua Ansun Angel, Liu Quan, Pupuhu Téhnologi Kaséhatan Zhixiang (Beijing ) Co, Ltd. sareng Pendiri Mesin Farmasi Zhimai, Li Chengzhi, pangadeg sareng CEO Beijing Dnurse Technology Ltd., sareng sajabana, ilubiung dina salon tematik kasihatan komprehensif. Aranjeunna ngagagas diskusi anu panas sareng téma "Integrasi sareng Prakték Internét sareng Manajemén Kasakit Kronis" pikeun ngajajah sareng ngawangun sistem médis anu anyar sareng ékologi énggal dina waktos payun.

LI SHAOBO, KETUA SINOCARE INC., NGASANGKEUN WIT120 KA MÉDIA

Diantara seueur kajadian spésial tina KTT Yuelu, unsur-unsur téknologi luhur ngajantenkeun acara Kaséhatan Komprehensif unik. Ieu henteu ngan ukur ningkatkeun pangaruh WIT120 Forum of Yuelu Summit di industri, tapi ogé nguatkeun citra pelopor industri. Salaku tambahan, éta nyebarkeun konsép sains sareng téknologi pikeun nyiptakeun kahirupan anu langkung saé, sareng nyiptakeun ranté industri anu pinter anu ngahubungkeun aparat pamaréntah, perusahaan manufaktur, organisasi médis, sareng masarakat.

 

Rasa misi sareng téknologi naekeun industri kaséhatan

Dina jaman épolusi téknologi, WIT120 parantos ngalaman sababaraha tahap pangwangunan, sareng fungsi pamaréntahan ogé ngembang. Tapi sumber aslina mangrupikeun aspirasi awal sareng tetep misi kami dina pikiran pikeun ngabantosan industri kasihatan masarakat ku élmu sareng téknologi sareng taktak misi Cina séhat supados langkung maju. Salaku perusahaan berteknologi tinggi komitmen pikeun panggunaan téknologi bi-sensing pikeun nalungtik, ngembangkeun, ngahasilkeun, sareng ngajual produk pikeun deteksi panyakit kronis anu gancang, Sinocare Inc. teras-terasan usaha ningkatkeun Kaséhatan Tiongkok.

DU HUI, Sutradara PRODUK JEUNG PEMBANGUNAN MEREK SINOCARE INC., NÉSORKEUN "KLINIK MINIT" KA MÉDIA

Dina raraga ngabantosan apoték pikeun ngalayanan langkung saé pasién sareng ngatur panyakit kronis ogé, Sinocare Inc. ngenalkeun modél dewasa di Amérika Serikat ngémutan tina sudut pandang panyadia alat pikeun nyiptakeun "Klinik Menit" domestik supados pasien tiasa langkung ngawaskeun panyakitna sareng kéngingkeun jasa anu saluyu. Eusi jasa tina "Sinocare Minute Clinic" anu narik ati ngaliput panyakit kronis sababaraha sistem deteksi indéks sareng deteksi glukosa getih, koléstérol total (TC), kolesterol lipoprotein kapadetan tinggi (HDL-C), koléstérol lipoprotein kapadetan low (LDL-C ), gliserin trimyristate (TG), BMI sareng nilai asam urat getih. Éta tiasa gancang ngadeteksi indikator panyakit kronis dina sababaraha menit sareng ngabantosan pasién pikeun nganalisis, ngaevaluasi, ngaduga sareng ngadidik, ogé nyayogikeun manajemén data sareng solusi anu dipersonalisasi, jst.

PROFESOR YANG WENYING NU NÉHÉNÉÉNÉKÉNÉTEMOH TEMATIK DENGAN Panyakit Métabolik sareng Kaséhatan Nasional

Dina sési Kaséhatan Komprehensif ieu, pamingpin disiplin nunjukkeun yén urang kedah ngagabungkeun téori sareng prakték pikeun ngembangkeun industri. Profesor sareng tutor postdoctoral Yang Wenying, Diréktur Kedokteran Internal Rumah Sakit Persahabatan Cina-Jepang sareng pimpinan dokter Endocrine sareng Pusat Penyakit Metabolik Rumah Sakit Persahabatan Cina-Jepang, ngabagi kanyaho khusus ngeunaan panyakit métabolik sareng kaséhatan nasional. Salaku ahli éndokrin domestik anu kawéntar, Profesor Yang Wenying ngagaduhan élmu jero ngeunaan diabetes. Anjeunna utamina aktipitas panilitian ngeunaan insiden sareng faktor diabetes, sindrom metabolik sareng panyakit sanés di Cina. Professor Yang resep sangu khusus ti Déwan Nagara sareng parantos kéngingkeun seueur penghargaan. Anjeunna ogé ngajabat salaku ketua panghormatan Cina Diabetes Society sareng wakil presiden Asian Diabetes Society.

Tamu industri sareng perusahaan nampilkeun prestasi pangénggalna sareng pitunjuk pangwangunan dina industri ka pamilon. Zeng Renxiong, Pupuhu sareng CEO Honghua Capital Group Co., Ltd. sareng Honghua International Medical Holdings (Group) Co., Ltd., masihan pidato intisari ngeunaan "jasa internét inovatif pikeun perawatan kasehatan sareng pangentasan kamiskinan pikeun désa-désa". Yuan Hong, ahli Déwan Nagara Sangu Husus, kapala ahli Proyék Nyiptakeun Narkoba Anyar Nasional sareng Proyék 973, sareng Wakil Présidén Rumah Sakit Xiangya Katilu Universitas Selatan Tengah, ngabagi pangalaman dina manajemen tekanan getih dina jaman internét sélulér . Professor Yi Fayin, ahli kadokteran Cina anu kawéntar, Diréktur Perpustakaan Universitas Hunan Kedokteran Tradisional Cina, sareng Diréktur Museum Médis Nasional Jiuzhitang, ngabagi pangalaman ngeunaan Internet sareng manajemén TCM.

Presentasi sareng pidato anu hadé henteu ngan ukur nunjukkeun éksplorasi sareng prestasi lembaga médis, industri, sareng perusahaan dina kapamimpinan pamaréntah, tapi ogé nampilkeun rencana pangembangan industri sareng masa depan perusahaan. Seueur wawakil konperénsi éta babarengan ngajajah jalur pangwangunan WIT120.

 

Populariisasi "Médis + Manpaat Publik" ku lOve

Mangpaat jalma mangrupikeun kapinteran industri médis, sareng kitu ogé WIT120. Sarana ilmiah sareng téknologi anu sigana tiis nyiar kauntungan universal pikeun masarakat. Dina bagian "Pamiarsa" tina acara khusus Kaséhatan Komprehensif, para karyawan Sinocare Inc. ngalaksanakeun prestasi WIT120 dina karaharjaan sosial dina bentuk bacaan anu resep, anu janten sorotan poé.

Pamiarsa kalebet murangkalih penderita diabetes mellitus tipe 1 ti Kamp Xiangya Kangle sareng anggota kulawargana, ogé "malaikat bodas", perawat ti Departemen Endokrinologi di Rumah Sakit Kadua Xiangya Universitas Pusat Selatan. Sinocare Inc. parantos ngempelkeun Camp Xiangya Kangle salami mangtaun-taun sareng didédikasikeun pikeun fokus kana penderita diabetes mellitus tipe 1. Sukarelawan Sinocare ogé sumping kana acara éta. Salian ti nyayogikeun méter glukosa getih Sinocare gratis pikeun murangkalih diabetes mellitus tipe 1, aranjeunna ogé ngaharepkeun ngalaksanakeun pendidikan sareng perawatan anu baku pikeun murangkalih ngalangkungan kagiatan amal sapertos Kamp Xiangya Kangle pikeun mastikeun yén langkung seueur barudak tiasa tuwuh sacara séhat sareng bahagia. Hatur nuhun kana promosi WIT120, barudak anu saé ieu tiasa ngeusi harepan sareng cahaya sapertos murangkalih anu séhat. Barudak anu polos, bidadari bodas sareng sukarelawan Sinocare maca pisan Abdi ngagaduhan impian sareng sadayana anu aya di tempat kajadian éta pisan.

PROFESOR ZHOU ZHIGUANG, DOKTOR terkenal di HOSPITAL XIANGYA, NÉBÉNGKEUN PIKIRANNYA MANAJEMEN KOMPREHENSIF DIABETES MELLITUS TYPE 1

"Kalayan kamajuan masarakat sareng paningkatan perawatan médis, diabetes mellitus tipe 1 nampi langkung seueur perhatian ti masarakat sareng pagawé médis, tapi masih jauh tina cukup. Kaséhatan fisik sareng méntal barudak peryogi langkung perhatian sareng bantosan tina sagala rupa lapisan masarakat. Di dieu, kuring ngarepkeun yén masarakat sareng perusahaan prihatin ngeunaan diabetes mellitus tipe 1 sareng perjalanan énggal ngembangkeun téknologi médis sareng kamajuan sareng transmisi cinta kedah pernah lirén! " Nalika ngabagi manajemén komprehensif diabetes mellitus tipe 1, Profesor Zhou Zhiguang banding.

SINOCARE DIABETES DASAR CHARITABLE ADONING TO XIANGYA KANGLE CAMP

WIT120 ngajantenkeun kahirupan éndah sareng amal amal ngajadikeun dunya tempat anu langkung saé. Éta mangrupikeun harepan sareng ogé tujuan yén urang kedah nganggo cinta pikeun ngagambarkeun citakan anu saé pikeun kahirupan anu ngajantenkeun kabagjaan salawasna aya sareng urang. Sesi Kaséhatan Komprehensif ieu réngsé dipirig ku upacara sumbangan haneut. Yayasan Kasarasan Diabetes Sinocare masihan sumbangan ka Camp Xiangya Kangle anu masihan perawatan pikeun jalma penderita diabetes sareng diabetes mellitus tipe 1. Wakil-wakil perusahaan anu ngiringan, kalebet Sinocare Inc., sasarengan nawiskeun salam hormat sareng ngaharepkeun jasa publik anu séhat, sapertos Kangle Camp, bakal janten langkung saé sareng langkung saé. Aranjeunna miharep yén "Médis + Amal" tiasa nampi langkung seueur perhatian ti jalma, sareng jalma-jalma ti sagala rupa lapisan masarakat, babarengan sareng pamilon anu sanés, bakal ngiringan kagiatan kamasarakatan umum ieu.