EN
sadaya Kategori
EN

Konperénsi Dealer Sinocare munggaran suksés diayakeun di Cirebon

Waktos: 2019-08-16 hits: 320

Salami Maret 2-3, 2019, Konperénsi Dealer Sinocare Mimiti diumumkeun di Cirebon sakumaha anu dijadwalkeun. Salaku bagian tina ambisi Sinocare rék dilegakeun pasar luar negeri di 2019, latihan mesen ieu ngawujudkeun konsép pangwangunan na "ngembang kalayan sumanget, sareng ngajajah pasar kalayan dédikasi" dina 2019 nyandak tindakan anu komprehensif tina sababaraha dimensi pikeun nyayogikeun jasa kualitas pikeun palanggan luar negeri sareng nawiskeun kuat kapercayaan ka mitra India.


Konperénsi ieu diwangun ku dua bagian: latihan dealer, sareng rapat mitra dealer.


Salami latihan dealer, tim biologis Sinocare diwakilan ku Dr. Cai Xiaohua, Chief Scientist of Sinocare, sareng Mr. Xiang Bo, Diréktur Penjualan Pasar Internasional Sinocare, ngabagi sareng tim penjualan élit India ngeunaan perencanaan produk perusahaan, analisis produk, gagasan mérek sareng rencana pangwangunan pasar ambéh aranjeunna tiasa langkung saé ngajual produk di pasar sareng nyayogikeun jasa purna jual anu hadé.


Dina rapat mitra dealer, produk utama perusahaan - Safe AQ Smart, parantos kéngingkeun popularitas hébat ti agén sareng mitra India kusabab kualitas anu saé. Ngan hiji jam saatos kabijakan penjualan pikeun agén dileupaskeun, éta nampi langkung ti 10 pesenan jumlahna langkung ti 15 juta rupia India.


Ayeuna, India gaduh penduduk langkung ti 1.3 milyar sareng jumlah jalma anu penderita diabetes ngaleuwihan 75 juta. Saatos lima taun pangwangunan di India ku Departemen Penjualan Internasional Sinocare, kinerja penjualan na teras-teras diganda. Maka, éta parantos janten bagian penting tina bisnis pasar internasional perusahaan.


Nyanghareupan sajumlah ageung jalma anu penderita diabetes di India, Sinocare bakal salawasna nyumponan tanggung jawab sosialna pikeun ngenalkeun langkung seueur produk sareng solusi anu saé pikeun India, sareng masihan kontribusi na pikeun pencegahan sareng pangubaran diabetes.