EN
sadaya Kategori
EN

Wilujeng Milangkala | Sinocare ulang taun ka-19

Waktos: 2021-08-10 hits: 37

     Tanggal 7 Agustus 2021, mimiti usum gugur, simbol harepan sareng panén tina throttle, ogé ngiringan ulang taun umur tilu taun 19, tilu kalér "ku ngajantenkeun sareng ngahargaan janji anu masih tiasa mikanyaah ka anjeun," ulang taun ka-19 tina téma SiQing dintenna di kantor pusatna di changsha, di unggal rerencangan kantor ogé haté aya tilu, ku ningali live form, kalayan sadayana tiluan nyéépkeun waktos anu kualitas sasarengan.

1

     Jam 9 énjing-énjing, dinten anu émut dimimitian ku nyanyian merdu kantor pusat sareng kantor asing. Leres, sanaos tempat utama kami di Changsha, rerencangan rébuan mil jauhna ogé ngirimkeun ucapan ultah na ka putra Nuo! Sora atasanana bakal nalukkeun kuring, putra nuo mutuskeun balikkeun pikeun anjeun!

    Kegiatan taman markas anu diantisipasi bakal sumping! Tempat anu ageung ngalangkungan seueur gedong, sareng 240 tikét mulia langsung terjual! Fotografer profesional nuturkeun sadayana acara!

    Tingali para nonoman bersaing dina kelompok pikeun milarian sareng ngempelkeun 16 jinis bonéka anu ngagambarkeun kasejahteraan pagawé anu disumputkeun di lantai! Dina pertandingan ieu, saha waé anu nyandak poto sareng padamel sepuh anu ngagabung sareng perusahaan sateuacan 2010 tiasa langsung ngagaleuh bab anu universal . Hayu urang lumpat, kerjasama, komunikasi sareng toél deui sareng deui, sareng kéngingkeun kabagjaan alit disumputkeun di lantai!

2

Naon kabagjaan?

     Kabagjaan hartosna nagara anu tengtrem sareng jalma aman, tungtung mimiti wabah, sareng henteu janten banjir anu ngamuk. Kabagjaan hartosna narékahan pikeun ngawujudkeun transformasi dina unggal tahapan, nangkep kamungkinan kaéndahan anu teu aya watesna, sareng panén saatos damel. Éta hartosna dimana waé anjeun angkat, aya jalma anu paduli, cinta sareng marengan anjeun, sareng sadaya kabagjaan ieu tiasa direalisasikeun dina Sanpromise.