EN
sadaya Kategori
EN

Laboratorium Standardisasi iPOCT

Waktos: 2021-02-22 hits: 152

Konsép laboratorium standarisasi iPOCT nyaéta nyayogikeun program laboratorium standarisasi sareng ambang anu langkung handap pikeun lembaga médis primér ngalangkungan réspon deteksi anu langkung gancang, syarat ruang anu langkung alit, sareng bantosan sistem anu langkung cerdas. "Dumasar kana téknologi inovatif, anjeun tiasa nyebarkeun laboratorium standarisasi iPOCT kalayan ngan ukur méja."

Laboratorium Standardisasi iPOCT

Sanaos rohanganna langkung alit, éta ngalangkungan biokimia iCARE-2100, platform koagulasi sareng alat-alat inspeksi desktop alit sanés sareng sistem laboratorium anu cerdas. Tés kalebet protéin C-réaktif, protéin C-réaktif sénsitip tinggi, amiloid A, rutinitas getih sareng barang peradangan anu sanés, glukosa getih, asam urat darah, lipid getih, hemoglobin glikosilat, mikro-albumin urin sareng indikator anu patali sareng panyakit kronis anu sanés, sakumaha ogé indikator biokimia rutin, indikator patali panyakit kardiovaskular sareng serebrovaskular, sareng sajabana Ngalangkungan sagala rupa panyakit sapertos diabetes, peradangan pernapasan, panyakit jantung koronér, asam urat, sareng nefritis anu sering didiagnosis, dirawat sareng dikokolakeun, éta nyayogikeun praktisi umum kalayan bukti anu langkung akurat Bukti -based sareng ngajawab kamampuan diagnostik langkung seueur panyakit.

Salaku tambahan, ngalangkungan hubungan anu lancar sareng sistem HIS, laporan uji laboratorium tiasa langsung dikirimkeun ka dokter HER, sareng témbok inpormasi pikeun komunikasi dokter-pasien dibuka, sahingga ngirangan kasusah manajemén prosés klinik. Manajemén terpadu di jero sareng luar rumah sakit, sapertos interpretasi inpormasi hasil real-time sareng akun akun awan tina hasil sajarah, nyata ningkatkeun pangalaman médis pasien. "Anu leres anu pangsaéna."

Kusabab didirikeun taun 2002, Sinocare parantos dikembangkeun tina méter glukosa getih tunggal sareng strip uji ka garis produk lengkep anu nutupan glukosa getih, lipid getih, hemoglobin glikosilat, asam urat sareng indikator diabetes sanés. Fokus kana bidang propésional, Sincoare bakal terus ngabaru sareng aktip ngagedékeun bisnis tés POCT pikeun nyayogikeun langkung seueur "kemungkinan anu teu aya watesna" pikeun penderita panyakit kronis sareng ahli médis sareng kaséhatan.