EN
sadaya Kategori
EN

Medlab| Sinocare Ngahadiran Pameran sareng Produk Perawatan Diabetes

Waktos: 2022-01-27 hits: 2

     Ti 24 Januari dugi ka 27 Januari 2022 Medlab Wétan Tengah dilaksanakeun sakumaha anu dijadwalkeun di Dubai World Trade Center, tim penjualan internasional Sinocare sareng tim anak perusahaan India angkat ka Dubai pikeun partisipasi, ngatasi pandémik. Salaku bagian penting tina Arab International Médis Equipment Pameran, Medlab riungan surging, nu arracted datang ti leuwih ti 50 nagara. 

展位图全景

    Sinocare parantos nyetél stan rohangan atah 36-méter pasagi kalayan téma "ahli deteksi panyakit métabolik anu unggul di dunya", sareng nyayogikeun séri-séri produk anu unggul di industri ka paméran, sapertos produk deteksi multi-fungsi di bumi. Panyakit kronis sapertos monitor glukosa getih, monitor lipid getih, monitor asam urat, sareng sajabana, ogé alat saringan panyakit kronis profésional, namina iCARE-2100, anu mangrupikeun analisa multi-fungsi otomatis portabel. Produk séri HPALC panganyarna anu diluncurkeun sareng detektor glukosa getih sareng asam urat SPUG ogé ngajantenkeun kejutan sateuacanna dina pameran ieu. Produk manajemén panyakit kronis multi-seri Sinocare, multi-fungsi sareng multi-skenario bakal nyumbang kana perawatan médis di Cina bahkan di dunya. Kolaborasi dina industri kasehatan tiasa ngabantosan dina ngokolakeun diri panyakit kronis sapertos diabetes.

现场照片 (9)

     Tanjeunna ayeuna pancidemic teu mangaruhan sumanget panongton profésional pisan. Tim Sinocare parantos nampi seueur palanggan ti Afrika, Wétan Tengah sareng Amérika Latin pikeun kunjungan, anu masihan pujian anu luhur pikeun produk deteksi panyakit kronis multi-fungsi kami, anu cocog pikeun dianggo di bumi ogé.. Samentara éta, multi-fungsi otomatis portabel kami. analyzer iCARE-2100 geus narik loba perhatian. Seueur palanggan nandatanganan pesenan percobaan salami paméran saatos ngalaman éta.

     Ayeuna, produk Sinocare parantos diékspor ka 136 nagara sareng daérah di sakumna dunya, sareng bisnis luar negeri parantos ningkat sacara stabil dina taun-taun ayeuna, laun-laun ningkatkeun reputasi "Sinocare" di pasar luar negeri. Ningali anjeun deui di Medlab 2023!