EN
sadaya Kategori
EN

Pejabat médis sareng Kaséhatan Panamanian ngadatangan Sinocare Inc.

Waktos: 2019-10-21 hits: 209

on 12th Okt, pajabat Médis sareng Kaséhatan Panamanian ngadatangan Sinocare Inc.



Dina perkenalan staf departemen penjualan internasional Sinocare, para pejabat ngalaman pisan ngartos ngeunaan kabiasaan kamekaran Sinocare: ti saprak 2002, kami ngamimitian perjalanan dina ngamajukeun produk diabetes anu meujeuhna sareng ngembangkeun industri Podomoro diabetes lokal di Cina. Ku 2016, Sinocare parantos kéngingkeun Nipro diagnostic Inc. (ayeuna diganti nami Trividia Health Inc.) sareng PTS Diagnostics Inc. suksés. Prosés internasionalisasi Sinocare parantos ngareuwaskeun babaturan urang Panama.


Di daérah tampilan produk Sinocare, séri produk anu euyeub sareng fitur produk anu sampurna parantos narik minat anu seueur pikeun sadayana. Aranjeunna nyandak telepon sélulérna pikeun nyandak poto sareng sinocare produk méter glukosa getih sareng produk POCT. Utamana, Zona Pangalaman Klinik Menit Sinocare parantos janten daérah anu kawéntar. Sabalikna, sadayana ngalaman lima menit pikeun ngadeteksi sapuluh indikator panyawat kronis (gula darah, keton getih, asam urat darah, lipid getih, hemoglobin glikosilat, tekanan darah, BMI). Hasil tés nunjukkeun yén sababaraha réncang Panamian gaduh nilai deteksi lipid darah tinggi atanapi kadar gula darah tinggi, anu aya hubunganana sareng minyak tinggi sareng diet gajih tinggi.


Saatos didatangan, officials nunjukkeun apresiasi hébat ngeunaan budaya perusahaan Sinocare sareng produk, sareng nyatakeun maksud kerjasama perusahaan: "Kuring miharep yén nagara urang ogé tiasa nganggo produk ieu pikeun ngabantosan urang gaduh manajemén kasehatan akar rumput anu langkung saé."