EN
sadaya Kategori
EN

Tés Tés Antigen SARS-Cov-2 & Pakét Tés Antibodi Nétralisasi Disatujuan Pikeun Ékspor

Waktos: 2021-04-27 hits: 214

Anyar-anyar ieu, Sinocare SARS-Cov-2 Antigen Test Kit & Neutrizing Antibody Test Kit aya dina basa Cina "Whitelist", disatujuan pikeun diékspor, dina waktos anu sami, Tés Tés Antigen SARS-Cov-2 ngalamar tés mandiri BfArM Jérman sertifikasi, anu bakal didaptarkeun geuwat.

Kamar Dagang Cina pikeun Impor & Ékspor Pangobatan & Produk Kaséhatan nyebarkeun daptar Perusahaan Bahan Médis anu kéngingkeun Sertifikasi Standar Luar Negeri atanapi Pendaptaran di 26th.Pr.2021.

4 barang tina Changsha Sinocare Inc. parantos disatujuan pikeun ngekspor parantos!

Jalur Tés Antibodi SARS-CoV-2 (Métode Koloid Emas)

Tés Tés Antibodi SARS-CoV-2 IgM / IgG

Tés Tés Antigen SARS-CoV-2 (Métode Koloid Emas)

Tés Tés Antibodi SARS-Cov-2 Nétralisir

500

500-2

500-3