EN
sadaya Kategori
EN

Sinocare ngahadiran 2018 Tengah Medlab Wétan di Dubai

Waktos: 2019-08-16 hits: 210

Dina raraga ngamajukeun kerjasama ékonomi sareng perdagangan sareng patukeuran téknis antara komunitas médis Cina sareng industri global sareng ngartos trend pangwangunan industri médis internasional, Sinocare damel debut di MEDLAB MIDDLE EAST 2018 (disingget salaku MEDLAB), anu aya dina Dubai, Arabia, mawa sababaraha produk kalebet méter glukosa darah, produk nutrisi diabetes sareng perawatan kulit, sareng produk deteksi multi-indeks panyakit kronis.

Medlab Wétan Tengah asalna mangrupikeun bagian penting tina Kaséhatan Arab, tapi diayakeun sacara mandiri ti saprak 2017. MEDLAB Wétan Tengah 2018, salaku platform profesional pangageungna dina alat-alat laboratorium médis sareng alat-alat pamariksaan di Wétan Tengah komo dunya, katarik langkung ti 600 perusahaan ti sakumna dunya pikeun nembongkeun produk pangénggalna sareng téknologi canggih industri dina paméran. Salaku tambahan, éta narik langkung ti 25,000 tamu panarjamah ti 129 nagara sareng daérah di panjuru dunya pikeun ngiluan pameran. Kusabab tumuhna paménta pasar pikeun alat-alat médis di Wétan Tengah sareng ningkatna jasa médis, seueur panyadia peralatan médis terkenal di dunya ngiringan di Dubai pikeun ngiringan pameran ieu.

Sinocare, anu parantos ningalikeun opat sési berturut-turut, nyandak seueur méter glukosa getih sareng produk deteksi multi-indéks panyakit kronis pikeun tamu dina paméran ieu. Trividia Health Inc. sareng PTS, anu mangrupikeun dua perusahaan Amérika sareng masing-masing diala ku Sinocare dina Januari sareng Juli 2016, ogé nunjukkeun produk unggulanna-- "Zhenrui" produk perawatan kulit sareng nutrisi, "Zhenrui" seri glukosa getih, A1CNow , sareng CardioChek® P · A. Diantarana, anu nganalisis hemoglobin glikosilasi gawat A1CNow + ngan ukur peryogi sakedik getih ramo (5μL) pikeun nguji nilai HbA1c sareng hasilna tiasa diala dina 5 menit, anu langkung épisién tibatan pamariksaan laboratorium, narik seueur tamu pikeun rundingan.

PRODUK BINTANG TRIVIDIA HEALTH INC. JEUNG PTS Muncul dina Pameran ieu

Nalika ditaros kunaon A1CNow kasohor pisan, staf Departemen Internasional Sinocare ngajelaskeun yén: "Produk ieu leutik sareng portabel sareng tiasa dianggo dina seueur bagian. Gampang dioperasikeun sareng ngan ukur peryogi latihan saderhana pikeun diajar kumaha beroperasi. Ku alatan éta, tamu resep pisan kana éta. Éta tiasa dianggo iraha waé sareng dimana waé, anu merenah. ”

SIRI PRODUK SINOCARE NIKTIKAN LOBA PELAJARAN

Aya ogé séri méter glukosa getih Sinocare anu ningalikeun dina paméran ieu kalebet Safe-Accu, Safe-Accu2, Safe AQ Smart, Safe AQ Voice, Gold-Accu, Gold AQ, EA-12, sareng D'nurse. Kalayan fungsi anu megah "sakaligus ngukur glukosa getih sareng asam urat kalayan hiji kempelan getih", produk deteksi dua-indeks tina Sinocare, glukosa getih EA-12 sareng uji asam urat ogé mangrupikeun sorotan tina pameran.

Sanaos seueur pisan penderita diabetes di Cina, Arab Saudi di Wétan Tengah gaduh insidén diabetes anu pangluhurna, anu ogé mangrupikeun salah sahiji alesan kunaon detéktor hemoglobin glikasi Sinocare sareng produk deteksi indéks dobel pisan populer di kalangan tamu pameran. . Menteri Kaséhatan Saudi Arabia gawé bareng sareng Institute for Metrics Kaséhatan sareng Evaluasi Universitas Washington pikeun ngayakeun survey panyebaran diabetes di Saudi Arabia. Hasil survey nunjukkeun yén Prévalénsi diabetes di warga nyaéta sakitar 13.4%. Anu jadi sabab utama naékna kajadian diabetes di Saudi Arabia nyaéta parobahan gaya hirup, naékna tingkat obesitas, sareng kurang olahraga. Sareng upami diabétes henteu diubaran sacara épéktip, sigana bakal nampi sababaraha komplikasi. Data anu relevan nunjukkeun yén tingkat maotna diabetes langkung ageung tibatan total tingkat maotna AIDS, tuberkulosis sareng malaria.

ANGGOTA KELUARGA SINOCARE ngahadiran pameran ieu

Salaku pusat perdagangan panggedéna sareng pusat distribusi barang transit di Wétan Tengah, Dubai ngagaduhan lokasi geografis anu hadé sareng radiasi pasar anu lega. Kusabab kitu, éta disebut "zona bébas pangageungna di dunya" sareng "Hongkong Wétan Tengah". Nembe pisan, ku pamekaran gancang penduduk di Wétan Tengah, paménta pikeun alat médis, pangobatan sareng jasa médis tuwuh laun. Nyanghareupan kabutuhan médis anu ageung, Pamaréntah Saudi Arabia parantos aktip ngawangun infrastruktur sareng ngadorong modal swasta lebet ka pasar jasa médis. Dumasar kana statistik anu aya hubunganana, dina taun-taun ayeuna, jumlah ékspor produk alat médis di Wétan Tengah nagara urang teras-terasan dijaga antara 20 juta sareng 30 juta dolar AS unggal taun. Numutkeun laporan média asing, total ukuran pasar alat médis di Wétan Tengah parantos ngaleuwihan 10 milyar dolar.