EN
sadaya Kategori
EN

Sinocare ngahadiran 'Peralatan Tiongkok (Hunan) Peralatan sareng Pabrik Diasupkeun Kamboja Investment Expo'

Waktos: 2019-11-27 hits: 196


Kaping 19 Nopémber, Peralatan Tiongkok (Hunan) Éntri sareng Pabrikan Asupkeun Kamboja Investasi Expo diayakeun di Phnom Penh, Kamboja. Acara ieu diayakeun ku Dinas Perdagangan Provinsi Hunan, Pamaréntah Rahayat Changsha, sareng diayakeun ku Panitia Manajemen Zona Pangembangan Ékonomi Changsha, Panitia Manajemen Zona Teknologi Tinggi Changsha, sareng Hunan Red Star International Exhibition Co., Ltd.


Dilaporkeun yén aya 32 perusahaan nampilkeun penampilan anu saé dina paméran waktos ayeuna, fokus kana alat-alat Hunan (Changsha) sareng téknologi anyar manufaktur sareng prestasi anyar, kalebet kakuatan, investasi ékonomi sareng perdagangan, konstruksi rékayasa, industri biologi médis sareng sajabana. bursa-jero sareng kerjasama pragmatis dina pangwangunan tatanén, budaya sareng bidang-bidang sanésna, parantos nguatkeun sareng ngadorong kerjasama ramah China-Kamboja kana tingkatan énggal. 


"Diakar dina Cina, Badé ka dunya", Sinocare, salaku salah sahiji wawakil perusahaan Hunan, ti saprak didirikeun taun 2002, parantos komitmen pikeun ngagunakeun téknologi biosensor pikeun ngembangkeun, ngahasilkeun, sareng memasarkan produk-produk deteksi gancang. Sinocare parantos sapinuhna didamel pikeun ngapopulerkeun sareng promosi méter glukosa getih sareng ngembangkeun manajemén kaséhatan glukosa getih di Cina. Kalayan posisi strategis na "Focus, Professionalism and Expertise", Sinocare laun ngembangkeun janten pamimpin global dina manajemen diabetes.


Dina Januari 2016, Sinocare ilubiung dina akuisisi Trividia Health Inc. di Amérika Serikat, janten perusahaan méteran glukosa getih panggedéna sadunya, sareng lebet ka kemah méteran glukosa getih global. Dina Juli taun anu sami, Sinocare ilubiung dina akuisisi Polymer Technology Systems, Inc. di Amérika Serikat, aktip ngalegaan bisnis uji POCT, sareng nyayogikeun solusi pikeun pencegahan sareng pangobatan panyakit kronis. Proyék Kaséhatan Sinocare Smart, anu dimimitian dina bulan Agustus 2018, bakal difokuskeun manajemén panyakit kronis médis mobile sareng ngembangkeun modél anyar manajemén kasakit kronis.


"Pangwangunan peralatan kaséhatan sareng médis Kamboja masih dina tahap awal pasar alat. Didominasi ku rumah sakit sareng toko alat-alat masing-masing, sareng pasar distribusi alat pinuh ku vitalitas. Kalayan pamekaran gancang Kamboja sareng pamutahiran standar hirup masarakat, pasar alat-alat kaséhatan sareng médis kaiket dina jangka waktu pertumbuhan gancang-gancang. "Li Shaobo, Pupuhu Sinocare Inc., saurna," Kuring miharep pikeun ngalakukeun naon anu kuring mampu anu saluyu sareng kaséhatan Kamboja. di masa anu payun! "


Dilaporkeun yén paméran dina ASEAN mangrupikeun waktos munggaran pikeun perusahaan Hunan dina kapamimpinan pamaréntahan, sareng ngiringan ngiringan tilu nagara ASEAN: Kamboja, Laos, sareng Thailand. Ngahontal kerjasama win-win sareng nagara-nagara ASEAN.